Quantcast

http://picasion.com/

Πανηγυρική εκκίνηση στην οδό Ελιάς του 25ου Rally Sprint Φίλιππος

Η καρδιά των αγώνων ράλι χτυπά αυτό το Σαββατοκύριακο, 20 και 21 Απριλίου στη Βέροια, με το 25ο Rally Sprint Φίλιππος να επιστρέφει και φέτος στην αγαπημένη ειδική διαδρομή Πολυδένδρι. Περισσότερα από 20 αγωνιστικά αυτοκίνητα έφτασαν σήμερα στη Βέροια από όλη την Ελλάδα, για να συμμετέχουν στη διοργάνωση της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας, του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας. 
Το μεσημέρι του Σαββάτου, διεξήχθη ο τεχνικός έλεγχος στην οδό Ελιάς, ενώ το βράδυ πραγματοποιήθηκε η πανηγυρική εκκίνηση της διοργάνωσης, να στήνονται κάτω από την αψίδα εκκίνησης στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Βέροιας, παίρνοντας το δρόμο για την πλατεία Δημαρχείου, όπου και θα διανυκτερεύσουν απόψε. Από εκεί, το πρωί της Κυριακής στις 11:00, θα αναχωρήσουν για την ειδική διαδρομή. Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα πάρει εκκίνηση από την Ειδική Διαδρομή στις 11:23. Δείτε φωτογραφίες:





1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ