Quantcast

http://picasion.com/

Στον Παιδικό Σταθμό του Προμηθέα η Τροχαία

Πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής «Με ασφάλεια κυκλοφορώ όταν στο δρόμο περπατώ», υλοποίησε ο Β' Παιδικός Σταθμός του δήμου Βέροιας στον Προμηθέα. Σκοπός των ενημερωτικών αυτών προγραμμάτων είναι να καλλιεργηθεί στα παιδιά, από μικρή ακόμα ηλικία, σωστή
οδική παιδεία και αγωγή για την αποφυγή και πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. Στο πλαίσιο του προγράμματος, τον παιδικό σταθμό επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας η Τροχαία Βέροιας, όπου, με τη χρήση ειδικού επικαθόδιου πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής, τη βοήθεια, τις συμβουλές και την καθοδήγηση ενός έμπειρου Αστυνομικού, τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής.








1 σχόλιο:

  1. Mπραβο στη τροχαία για την ευαισθησία,στις νηπιαγωγούς για την αγάπη και στα παιδιά για την ελπίδα που δίνουν σε όλους ,οτι αύριο θα είναι μια καλύτερη ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ