Quantcast

http://picasion.com/

«Όχι» των «Queen’s Boyz» στην αναδιάρθρωση

«Μη παίζετε με τα νεύρα και την υπομονή μας»
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν έξι σύνδεσμοι οργανωμένων από ομάδες της Γ’ Εθνικής εκφράζουν την αγανάκτηση τους για την αναδιάρθρωση! Ανάμεσά τους και ο σύνδεσμος των
οπαδών της Βέροιας, «Queen’s Boyz», οι οποίοι δηλώνουν κάθετα την αντίθεσή τους με την πρόθεση της κυβέρνησης. Διαβάστε αναλυτικά: «Ενημερωθήκαμε ότι την Τρίτη 9-4-2019 θα ψηφιστεί η περιβόητη αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών, βρίσκοντας για ακόμα μία φορά τις ιστορικές ομάδες αδικημένες. Ομάδες με κόσμο που έχουν αφήσει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Σαν οργανωμένοι οπαδοί, τασσόμαστε κατά της αναδιάρθρωσης που θίγει τις ομάδες μας. Δεν επιτρέπεται οι πρωταθλητές της Γ εθνικής να ανεβαίνουν σε μία κατηγορία η οποία ουσιαστικά θα είναι πάλι η τρίτη σε τάξη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Επίσης δεν επιτρέπεται ομάδες ιστορικές, οι οποίες βρίσκονται άδοξα στη Γ εθνική και δε κατάφεραν να πρωταγωνιστήσουν, να τους βρίσκει η νέα χρονιά στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Δ εθνικής.

Επίσης είναι άδικο ομάδες που φέτος υποβιβάζονται από τη δεύτερη κατηγορία, να βρίσκονται τη νέα χρονιά δύο κατηγορίες κάτω και ομάδες που παρέμειναν στην κατηγορία να πέφτουν στη τρίτη εθνική, καθώς και να προβιβάζεται μόνο μία ομάδα απευθείας στη πρώτη κατηγορία.

Είναι γνωστό ότι όλο αυτό συμβαίνει για τα συμφέροντα των μεγάλων και όχι για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού πρωταθλήματος. Εάν θέλατε αναδιάρθρωση θα έπρεπε να επαναφέρετε τη Δ εθνική την οποία πριν κάποια χρόνια άστοχα καταργήσατε και όχι να μπερδεύετε τον κόσμο αλλάζοντας ονόματα στις κατηγορίες. Αυτό θα βοηθούσε στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Μη παίζετε με τα νεύρα μας και την υπομονή μας. Τα χρόνια που περνάμε είναι πέτρινα αφήνοντάς μας αρκετά χρόνια μακριά από την Α εθνική που εσείς θέλετε να την κόψετε στη μέση διαχωρίζοντας τους πλούσιους από τους φτωχούς».

Την ανακοίνωση συνυπογράφουν:


Γαλάζιοι Αργοναύτες (Α.Ο. Καβάλα)

Che Guevara Club (Πανσερραϊκός)
Austrian Boys (Ολυμπιακός Βόλου)
Queen’s Boyz (Βέροια)
Οπαδοί του Αιγάλεω
Οπαδοί του Αιολικού

1 σχόλιο:

  1. Δεν είναι δυνατό η Βασίλισσα να τερματίζει πρωταθλήτρια και ένας Υπουργός, που σήμερα μπορεί να είναι και αύριο μπορεί να μην είναι, να της στερεί την άνοδο. Δεν γίνονται αυτά. Αδικία. Τι θέλουν; Να δυσανασχετεί ο κόσμος;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ