Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρία νέα εντυπωσιακά project by «λένος» σε καταστήματα της Βέροιας

Από το πιο μικρό έργο, όπως η ανακαίνιση ενός δωματίου, έως το πιο μεγάλο project, κατασκευής ξενοδοχειακών μονάδων, η επιχείρηση «λένος» βρίσκεται δίπλα σε κάθε ιδιώτη ή επαγγελματία, με προτάσεις και ολοκληρωμένες λύσεις σε δάπεδο και μπάνιο. Σχέδια και προϊόντα που θα αποτελέσουν
το «αύριο» στο χώρο των πλακιδίων, το κατάστημα «λένος» μας τα συστήνει στη Βέροια σήμερα! Αντιπροσωπεύοντας τις καλύτερες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες του χώρου, είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες την καλύτερη για κάθε περίπτωση επιλογή, σε μεγάλη γκάμα τιμών. 

Τρεις ακόμα επαγγελματίες στη Βέροια, εμπιστεύθηκαν την ανακαίνιση του χώρου τους ή τη δημιουργία της νέας τους επιχείρησης, στην εταιρεία «λένος», όπου, σε συνεργασία με τους κορυφαίους interior designers και εξειδικευμένα συνεργεία, ενημερωμένα και καταρτισμένα για όλες τις σύγχρονες μεθόδους, παρέδωσε το έργο στο συντομότερο χρονικό διάστημα, με υπεύθυνη και εγγυημένη εργασία. 


Το κρεοπωλείο «Άρωμα - Φάρμα Κουτσιώφτη» δημιούργησε τον νέο του χώρο στην οδό Κεντρικής, όπως και το «Cantina - street food» που ξεκίνησε τη λειτουργία του στον πεζόδρομο της Κοντογεωργάκη αλλά το ανθοπωλείο «Δημήτρης», που μεταμορφώθηκε ριζικά. Δείτε φωτογραφίες:

Διεύθυνση: Πιερίων 137, Βέροια 
Τηλ. 23310 65450 και 6970985138 
email: lenoschris@gmail.com










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ