Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεθυσμένη πολιτεία η «Βασίλισσα» - Η πανηγυρική selfie από τα αποδυτήρια

Να'τοι - Να'τοι οι Πρωταθλητές
Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται παίκτες, προπονητικό τιμ, διοίκηση και φίλαθλος κόσμος στη Βέροια. Οι «κυανέρυθροι», μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά, με πολλές μεταβολές, κατάφεραν να βγούνε πρώτοι στον δεύτερο όμιλο της Γ'
Εθνικής και να κατακτήσουν τον τίτλο. Η περιπέτεια της μικρής κατηγορίας έλαβε και επισήμως τέλος και πλέον τα βλέμματα στρέφονται στη Football League. Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα στον στον Εύοσμο επί του τοπικού Αγροτικού Αστέρα, σύσσωμοι οι ποδοσφαιριστές μαζί με τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη, ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς μέσα στα αποδυτήρια.
Τ
ις επίμαχες στιγμές τις αποθανάτισε με selfie ο Γιάννης Ματζαρίδης. Είναι πλέον γεγονός... Η ιστορική ομάδα της Ημαθίας επέστρεψε. Συγχαρητήρια σε όλους!


Συγχαρητήριο της Νίκης Αγκαθιάς

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Νίκης Αγκαθιάς για την άνοδο της Βέροιας στην Football League. Αναλυτικά: «Η Νίκη Αγκαθιά συγχαίρει από καρδιάς την ομάδα της Βέροιας για την επάνοδό της στις επαγγελματικές κατηγορίες, την διοίκηση της ομάδας, το προπονητικό επιτελείο όπως και κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, για αυτήν την μεγάλη επιτυχία».

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στη Βασίλισσα. Όμως είναι κρίμα που ένας ''περαστικός'' υπουργός θέλει να στερήσει, από όλους τους Πρωταθλητές Συλλόγους της Γ΄ Εθνικής, την άνοδο και τους φυλακίζει (σε παγκόσμια πρωτοτυπία) στην τρίτη Κατηγορία. Σε ποιό πολιτισμένο κράτος του κόσμου ο Πρωταθλητής δεν ανεβαίνει; Μόνο στο Συρισλάμ με τις εμπνεύσεις του αέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ