Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαρκούλης σε Βοργιαζίδη: «Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια»

Σε απάντηση της ανακοίνωσης του Κώστα Βοργιαζίδη με τίτλο «Ίδιες ευκαιρίες και δικαιώματα σε κάθε γωνιά του δήμου» ο συνδυασμός «Προτεραιότητα στον Πολίτη» του υποψηφίου Δημάρχου Βέροιας Αντώνη Μαρκούλη αναφέρει τα εξής: Οδικό δίκτυο εγκαταλειμμένο. Αποχετευτικό δίκτυο
ανύπαρκτο. Αρχαιότητες αφημένες να χορταριάζουν. Στη Βεργίνα ο επισκέπτης κινδυνεύει να βρεθεί ενώπιον του... αρχαιολογικού ευρήματος της εκροής των βόθρων! Στον δε «νεολιθικό οικισμό» της Νικομήδειας ο επισκέπτης κινδυνεύει να χαθεί στα χωράφια... Οι ορεινές κοινότητες απολαμβάνουν τη «στοργή» της απερχόμενης δημοτικής αρχής, μόλις λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές, άγνωστες για τα προηγούμενα πέντε χρόνια... Και με περίσσιο θράσος ο Δήμαρχος αξιώνει την αναγνώριση των κατοίκων στο όψιμο ενδιαφέρον του, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι κανένα σημαντικό πρόβλημα δεν επιλύθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα. Όμως οι δημότες έχουν και μνήμη και κρίση. Και θα κρίνουν αναλόγως τη «στοργή» του Δημάρχου. Και θα εμπιστευθούν το ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα του συνδυασμού μας.

5 σχόλια:

  1. Ποιό κοστολογημένο πρόγραμμα ρε Αντώνη. Αυτό που λέει για επινοινικίαση μερικών ωρών των ιδιωτικών πάρκινγκ του κέντρου της Βέροιας σε όποιον κατέβει στην πόλη για ψώνια ; Και πως θα παρουσιάσει τα χρήματα αυτά ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ στην εφορία ; Ποιος σου τα λέει αυτά ρε Αντώνη ; Και εσύ το δέχτηκες και το παρουσιάζεις σαν νόμιμη λύση στο πρόβλημα του πάρκινγκ ; Τι άλλο θα ακούσουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επινοικιαση ειναι μια απο τις πολλές λύσεις που παρουσίασε στο προγραμα του ο συνδιασμός του κ. Μαρκούλη. Υπάρχουν σχετικές εφαρμογές οπου λειτουργούν πετυχημένα σε πολλές πόλεις.
    Σίγουρα λυση στο πρόβλημα parking της πόλης δεν πρόκειται να μας φέρει η απραγία του κύριου Βοριαζιδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε 🌟 εφαρμογή μπορεί να υπάρχει, με την εφορία τι θα γίνει σε ρώτησα ; Τι θα πει ο ιδιοκτήτης όταν του πει ο έφορος δήλωσες τα έσοδα από την επινοινικίαση του πάρκινγκ σου ; Θα μας βάλετε φυλακή το κατάλαβες ; Και ακόμη δεν αναλάβατε.
      Όσο για το Βοργιαζίδη ένα πάρκινγκ κάτω από την Ελιά έκανε. Βολικό ή όχι αυτό μπορούσε να κάνει. Εκεί είχε χώρο εκεί το έκανε.

      Διαγραφή
    2. Φίλε/-η (25 Απριλίου 2019 - 9:33 π.μ.) διάβασε λίγο το άρθρο 39Α του νόμου 4172/2013 («Εισόδημα από βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων στο πλαίσιο της οικονομίας διαμοιρασμού») και το άρθρο 111 του νόμου 4446/2016 («Ρυθμίσεις για τη βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων στο πλαίσιο της οικονομίας του διαμοιρασμού»). Διαβάζοντας τη φορολογική νομοθεσία μια χαρά νόμιμα μου φαίνονται αυτά που εξαγγέλει αν και δεν είμαι ειδικός. Απλώς θα πρέπει να ακολουθηθούν οι ειδικές διαδικασίες που ορίζει ο νόμος. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι παράνομο! Και ο Μαρκούλης για διαμοιρασμο μιλά, εδώ εντάσσεται φορολογικά το κονσεπτ που έχει στο μυαλό του προφανώς. Εγώ καταλαβαίνω ότι όποιος επιθυμεί να νοικιάζει μέσω της πλατφόρμας το πάρκινγκ του, θα φορολογείται για εισόδημα από ακίνητη περιουσία, όπως λένε οι διατάξεις παραπάνω.

      Διαγραφή
  3. Αν και δεν είμαι ειδικός, λογικά θα τα δηλώνει ως έσοδο (ξέρω 'γω ενοικίαση πάρκινγκ, υπάρχει τέτοιο πεδίο στη φορολογική δήλωση). Και προφανώς όποιος θέλει θα νοικιάζει το πάρκινγκ του, δεν είναι υποχρεωτικό. Όποιος επιλέγει να νοικιάζει είναι εύλογο ότι θα το δηλώνει στην εφορία για να μην έχει τρεχάματα... Δεν βλέπω το πρόβλημα.

    Πάντως ο Μαρκουλης δεν το βγαλε από το μυαλό του... Με ένα ψάξιμο στο διαδίκτυο «shared parking» το βρίσκεις. Εφαρμόζεται σε άλλες χώρες. Δεν ξέρω αν μπαίνουν φυλακή εκεί...

    Γιατί δημιουργείς εντυπώσεις χωρίς να υπάρχει ζήτημα; Δεν μπορώ να κατανοήσω τι δεν καταλαβαίνεις... Ή μάλλον τι δεν θέλεις να καταλάβεις, γιατί από τις δυο τελευταίες περιόδους της απάντησής σου εκτιμώ ότι φαίνεται η κατεύθυνσή σου.

    ΥΓ. Το ασανσέρ και οι κυλιόμενες τι κάνουν; Είναι καλά;
    ΥΓ1. Το πρόβλημα σου δεν είναι η...εφορία. Είναι πέντε λέξεις: ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ