«Μήλον της Έριδος» η Μάγδα Πένσου για τους υπ. δημάρχους Βέροιας - Θα κατέβει στην πολιτική;

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των δημοτικών εκλογών, με το πολιτικό «θερμόμετρο» να έχει εκτιναχθεί στα ύψη. Κύριος στόχος όλων των υποψηφίων δημάρχων της Βέροιας είναι η ολοκλήρωση των ψηφοδελτίων τους που θα απαρτίζεται από ικανά και άξια στελέχη. Ο καθένας ξεχωριστά, θέλει να
«προικίσει» τον συνδυασμό του με δυνατά ονόματα της τοπικής επικαιρότητας, οι οποίοι θα μπορούσαν να προσφέρουν στα κοινά και να ριχτούν στην «μάχη» του σταυρού. Μια τέτοια περίπτωση είναι η Μάγδα Πένσου. Μια γυναίκα με πολλές και σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό της και σπουδαία πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο.
Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του veriotis.gr, η δημοφιλής ερμηνεύτρια δέχθηκε, ούτε μια, ούτε δύο, άλλα τρεις συνολικά προτάσεις συνεργασίας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι της Βέροιας, ζήτησαν από εκείνην να κατέβει ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος. 


Δυστυχώς, όμως για εκείνους, η γοητευτική ηθοποιός αρνήθηκε τις προτάσεις. Ο λόγος έχει να κάνει με τις αυξημένες προσωπικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει αυτό το διάστημα. 

Ωστόσο, αν το τολμήσει κάποια στιγμή, αυτό θα γίνει μόνο κατόπιν ώριμης σκέψεως και πολύ συνειδητά. Στόχος για εκείνη, θα ήταν να βοηθήσει την πόλη της, κυρίως σε θέματα πολιτισμού, διότι διαθέτει άριστη γνώση του αντικειμένου και πολύχρονη εμπειρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ