Quantcast

http://picasion.com/

Aνοίγει το Mad Walk η Μπέλλα - Οι επόμενες κινήσεις της

Η εντυπωσιακή καλλονή από τη Βέροια ενάμισι χρόνο μετά την κατάκτηση του τίτλου της Σταρ Ελλάς φαίνεται πως βρίσκει τον δρόμο και για τις διεθνείς πασαρέλες. Ήδη όπως μαθαίνουμε η Ιωάννα Μπέλλα θα ανοίξει το κορυφαίο σόου μουσικής και μόδας Madwalk του Δημήτρη Πέτρου που διοργανώνεται για ένατη
συνεχόμενη χρονιά προσελκύοντας τα φώτα της δημοσιότητας. Αμέσως μετά η Ιωάννα φεύγει για το Λονδίνο προκειμένου να συζητήσει με διεθνές πρακτορείο μόδας το οποίο θέλει να συνεργαστεί μαζί της ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα ταξίδι στις Μαλδίβες όπου η Σταρ Ελλάς 2018 ετοιμάζεται για μια καταπληκτική φωτογράφιση.
Είναι ηλίου φαεινότερο πως η γοητευτική Βεροιώτισσα έχει κατακτήσει τον χώρο της showbiz. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι προτάσεις συνεργασίας πέφτουν «βροχή» και τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά site της χώρας ασχολούνται μαζί της.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ