Quantcast

http://picasion.com/

Με κατάνυξη οι Ακολουθίες της Μ. Εβδομάδας στη Μητρόπολη

Την Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στην Ακολουθία του Νυμφίου (Όρθρος Μ. Τρίτης) και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μελίκης. Την Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου το
απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στην Ακολουθία του Νυμφίου και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας. Δείτε φωτογραφίες και το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη της υπόλοιπες ημέρες της Μ. Εβδομάδας:

Μ. Δευτέρα στη Μελίκη






Μ. Τρίτη στον Άγιο Αντώνιο














Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη
Την Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κοπανού.

Την Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Παθών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης.

Την Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου το πρωί θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθήλωσης του Κυρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

 Την Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

 Το Μεγάλο Σάββατο 27 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας.

 Το Μεγάλο Σάββατο 27 Απριλίου στις 11:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία της Παννυχίδος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας, εν συνεχεία θα προεξάρχει στην τελετή της Αναστάσεως στην Πλατεία Ελιάς στη Βέροια και έπειτα θα ιερουργήσει στον Μητροπολιτικό Ναό Βεροίας.

Την Κυριακή του Πάσχα 28 Απριλίου στις 10:30 π.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας και στις 6:00 μ.μ. στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ναούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ