Quantcast

http://picasion.com/

Άστραψε και βρόντηξε ο Καραπαναγιωτίδης - Έστειλε επιστολή στον Μητσοτάκη

«Οι Πόντιοι μπροστά στο Θεό, στον Πόντο και στην Πατρίδα δεν βάζουμε τίποτα παραπάνω»
Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης διαμαρτύρεται έντονα για τις εμπρηστικές δηλώσεις του

υποψηφίου ευρωβουλευτή Δημήτρη Καιρίδη, ο οποίος ανέφερε πως η Γενοκτονία των Ποντίων είναι ένας μύθος. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση του κ. Καραπαναγιωτίδη: «Είμαι στην Νέα Δημοκρατία τιμώ τον πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη. Θεωρώ πώς το κόμμα μου την παρούσα στιγμή είναι η μοναδική λύση για να βγει η πατρίδα και η κοινωνία από την κρίση. Έχω παράλληλα και το θάρρος να απευθυνθώ δημόσια και με αφορμή τις ανιστόρητες Δηλώσεις του υποψηφίου ευρωβουλευτή του κόμματος μας Δημήτρη Καιριδη να ρωτήσω... Ψάξατε πολύ να τον βρείτε και να τον χρίσετε υποψήφιο αυτόν τον μηδενιστή; Αυτόν που αναζητεί δημοσιότητα μέσω των εθνομηδενιστικων απόψεών του προσβάλλοντας όλους τους Πόντιους ανεξαίρετα όταν τολμά να χαρακτηρίζει «μύθο» την Γενοκτονία των Ποντίων.
Κ. Πρόεδρε μέχρι πότε θα ανεχόμαστε «Δούρειους» ίππους στην παράταξη;

Τελικά οι τύπου Καιρίδη προσαρτήσεις θα φέρουν η θα διώξουν περισσότερους; Τα εκφράζω όλα αυτά ως αγανάκτηση και δεν κρατώ το στόμα μου κλειστό, διότι εγώ δεν λουφάζω περιμένοντας την είσοδο σε ψηφοδέλτια. Ούτε περιμένω κάποιο αντίδωρο. Για να κοιτάξω πρώτα τον εαυτό μου σαν κάποιους που δεν άκουσαν και δεν διάβασαν. Υπάρχει αναστάτωση στους Πόντιους όπου γης. Οι Πόντιοι όπως εγώ μπροστά στο ΘΕΟ στον ΠΟΝΤΟ και στην ΠΑΤΡΙΔΑ Δεν βάζουμε τίποτα παραπάνω. Εάν κάποιοι άλλοι βάζουν τους Καιρίδηδες δικαίωμα τους»

Καραπαναγιωτιδης Κώστας Πρ Νομάρχης Ημαθίας - Αντιπεριφερειαρχης Ημαθίας- Καλλιτέχνης

8 σχόλια:

  1. Στην ίδια λίστα ο Καιρίδης με Ερτογάν, Μπουτάρη, Φίλη, Ρεπούση. κλπ οι Πόντιοι δεν συγχωρούν . Άρα έτσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα που δεν εισαι υποψήφιος. Γιατί οταν ειχες βγεις νομάρχης ειχαμε σωθει!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ; ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ἂν ὁ Κούλης ἦταν καλλίτερος, δέν θά συμπεριελάμβανε τόν καθηγητή ἀπό τά Lidl στό ψηφοδέλτιο τῆς Ν.Δ.._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολοι αυτοι οι περιεργοι-παραξενοι-υποπτοι (τυποι) υποψηφιοι που κατεβαζουν τα κομματα στις εκλογες αποδεικνύουν ποσο εξαρτημενα πρεπει να σε ξενα συμφεροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «Ο Αλέξανδρος ο Μακεδών, δεν είναι σημαντικότερος, από ένα σωρό σκουπιδιών (!), μπροστά στην πολυκατοικία μας. Το πρόβλημα με το Όνομα και η Ιστορία, δεν πρέπει να επηρεάζουν τις πολιτικές σχέσεις των δύο Χωρών και την συνεργασία, μεταξύ της «Μακεδονίας» (!) και της Ελλάδος»! Συνέντευξη στην σκοπιανή εφημερίδα «Utrinski Vesnik», στη δημοσιογράφο Μίρκιτσα Πόποβιτς, του αναπληρωτή Καθηγητή στο τμήμα Σλαβικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Δημ. Καιρίδη. Συμπέρασμα: Και εδώ ''τροπικό μαύρισμα'' στις εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το μεγαλυτερο μερος του λαου μας τους εχει παρει χαμπαρι ολους και ολα τα κομματα για το ρολο που παιζουν. το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει κατι αλλο ( ελπιδα) καποιο αλλο προσωπο που να μας δωσει καποιο οραμα - προσδοκια για το μελλον. αν και τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα οχι μονο στα οικονομικα αλλα και στα εθνικα, μετανάστες, υπογεννητικότητα κτλ.
      ισως πλεον να μην υπαρχει λυση- σωτηρια!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ