Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην Τραπεζούντα με τον Ντάνο η Εύη Ιωαννίδου

Τι «παίζει» μεταξύ τους;
Στις ακτές του Ευξείνου Πόντου, στην πανέμορφη Τραπεζούντα βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Εύη Ιωαννίδου. Η Βεροιώτισσα καλλονή, ταξίδεψε  στην «Πρωτεύουσα του Πόντου», όχι μόνη της, αλλά έχοντας στο πλευρό της τον Ντάνο, κατά κόσμον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον
τραγουδιστή Κώστα Αγέρη. Τι «παίζει» μεταξύ τους και τι μπορεί να συνδέει αυτούς τους ασύνδετους -επαγγελματικά τουλάχιστον- ανθρώπους; Το «μυστικό» βρίσκεται πίσω από την επέτειο των 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ποντίων και ένα video clip που θα συνοδεύσει την έκδοση ενός βιβλίου που θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου, την ημέρα της επετείου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τη συνεργασία αποκάλυψε αρχικά ο ο Ερωτόκριτος Σαββίδης, αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων, όταν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Θεσσαλονίκη, πήρε το λόγο και τον ευχαρίστησε για την τιμή που του κάνει να πάρει μέρος στο promo videoclip που θα συνοδεύσει το βιβλίο της Ρενέ Στυλιαρά.
Η συνεργασία αυτή «αποκαλύπτεται» σιγά - σιγά, μέσα από τα insta stories που ανεβάζουν οι πρωταγωνιστές του video clip από το ταξίδι τους στην Τραπεζούντα αλλά και από τα γυρίσματα. Το τραγούδι του video θα ερμηνεύσει ο Κώστας Αγέρης, με την Εύη και τον Ντάνο να πρωταγωνιστούν. Οι φήμες που ακούστηκαν αμέσως για φλερτ ανάμεσά τους δεν επιβεβαιώθηκαν, καθώς το ταξίδι είναι αυστηρά επαγγελματικό (ποιος ξέρει όμως!).


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ