Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Gorilla»: Η μόνη κρέπα σε... gorilla διάσταση 40cm! Από Τρίτη puncakes και παγωτό!

Delivery: 2331500813 & 6986876678 (what's up)
Αυτή η μυρωδιά της φρεσκοψημένης κρέπας... Λίγοι μπορούν να αντισταθούν στην απόλαυση μιας αλμυρής ή γλυκιάς κρέπας, ειδικά όταν αυτή είναι σε διάσταση... gorilla και με υλικά υψηλού επιπέδου, από τις σοκολάτες, τα μπισκότα, τα φρέσκα
φρούτα, μέχρι τα τυριά, τα αλλαντικά και τα λαχανικά. Αυτή η περιγραφή οδηγεί σε μια επιλογή στη Βέροια. Στον πεζόδρομο της Παστέρ, στον αριθμό 13! Εκεί που έχει αράξει ο «Gorilla»!
Η κρεπερί που εδώ και ένα μήνα που άνοιξε, έφερε μαζί της το πιο τεράστιο φύλλο κρέπας, με διάμετρο 40cm και μας έκανε να κολλήσουμε με τις γεύσεις της.

Η κρεπερί «Gorilla» είναι καθημερινά κοντά μας (εκτός Δευτέρας), από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 02:00 τα ξημερώματα, με κρέπες, βάφλες, club sandwich, hot-dog, τοστ, σαλάτες, τηγανιτές πατάτες και φυσικά αρωματικό καφέ, ενώ τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Κυριακές, θα «τραβάει» το ωράριο πιο αργά, για όσους θέλουν να στρώσουν το στομάχι τους με κάτι νόστιμο και ελαφρύ μετά από το ξενύχτι.

Από αυτή την Τρίτη, έρχονται στο «Gorilla» λαχταριστά pancakes για να τα συνοδεύσετε με σοκολάτες, τριμμένα μπισκότα, σιρόπια ή και παγωτό που επίσης θα βρείτε, είτε στην κλασσική του εκδοχή σε χωνάκι, είτε σε ποτήρι για να το φτιάξετε όπως θέλετε... με σοκολάτες, καραμέλες, σιρόπια, μπισκότα...

Για τη Μεγάλη Εβδομάδα, το κατάστημα «Gorilla» θα παραμείνει ανοιχτό, από την Μ. Δευτέρα έως και την Μ. Πέμπτη. 


Gorilla
crepes, coffee and more...
Παστέρ 13, Βέροια
Τηλ. 2331 500 813
Βρείτε μας στο facebook ΕΔΩ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ