Ο Γκίμας, οι γενναίοι και ο γελοίος!

Μετά το τέλος του αγώνα Αγρίνιο – Φίλιππος Βέροιας ο τεχνικός της ομάδας του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας δήλωσε: «Κατ' αρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα του Αγρινίου και στον κόουτς για τη νίκη. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Μπορούμε και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι
για τους παίκτες μας. Για όλους! Για τους υπέροχους έντεκα. Είπαμε και στην αρχή και στο ημίχρονο ότι δεν πρέπει να είμαστε ούτε υποτακτικοί, ούτε ραγιάδες. Ούτε αβροί μέσα στην καλή τη νύχτα. Το έκαναν πράξη και με το παραπάνω. Ήμασταν άνδρες και γενναίοι. Ήμασταν οικογένεια. Χάσαμε τρεις παίκτες με πέντε φάουλ. Κοθρά, Παραπούρα και Παπαδόπουλο. Αντέξαμε.
Για πολλές φάσεις έχουμε ενστάσεις και θα χρειαστεί να δούμε το βίντεο του αγώνα για να είμαστε σίγουροι για τις αποφάσεις των έντιμων διαιτητών. Κρατάμε το γκολ αβεραιητζ και συνεχίζουμε. Ο αγώνας μας για την τετράδα την τριάδα ή και την απ ευθείας άνοδο συνεχίζεται. Να πω όμως και κάτι ακόμη. Ο περιφερόμενος δερβίσης με το καφέ κοστούμι και το μεταξωτό μαντίλακι, τον φλώρο με το μούσι εννοώ, που περιφερόταν πίσω από τον πάγκο μας και έβριζε τις μάνες μας, των παικτών και τη δίκη μου, είναι γελοίος. Και θα πρέπει να ξέρει ότι η ύβρις τιμωρείται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ