Quantcast

http://picasion.com/

Φέρτε τα υπογλώσσια - Η... νυφούλα μας!

Aν μπορούσαμε να στελεχώνουμε το «My Style Rocks» κάθε χρόνο, τότε θα είχαμε ως δύο σταθερές την Ιωάννα Τούνη και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Να διαγωνίζονται, να κρίνουν, να παρουσιάζουν, να κάνουν την παραγωγή. Οτιδήποτε χρειάζεται το πρόγραμμα για να βγει. Τώρα ωστόσο, δεν
εστιάζουμε στην Τούνη, αλλά θα εστιάσουμε στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η ξανθιά καλλονή, η οποία παντρεύτηκε τον διάσημος πλαστικό χειρούργο της Βέροιας Αριστομένη Γιαννόπουλο δημοσίευσε φωτογραφίες με εσώρουχα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας.
Κι όταν συνδυάζει κάνεις εσώρουχα και Αλεξάνδρα, το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό. Μπορείτε να δείτε τις εικόνες παρακάτω και να το διαπιστώσετε και εσείς…




6 σχόλια:

  1. Σαρακοστή ρε παιδιά ...... ετοιμαζόμαστε για Μεγάλη Εβδομάδα, δεν τρώμε και κρέας. Τι πράγματα είναι αυτά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αηδία από το να βλέπεις γυναίκα με τατουάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν είναι τατουάζ, οδηγίες είναι για να μη χαθείς στη διαδρομή.

      Διαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ελληνική υποκουλτούρα σε όλο της το μεγαλείο. Γι' αυτό δεν πρόκειται ποτέ να σηκώσουμε κεφάλι. Μεγάλη ευθύνη σε αυτό, αν όχι την μεγαλύτερη, την έχετε και εσείς τα site που συντηρείτε αυτήν την κατάσταση προβάλλοντας αυτή την κατ'επίφαση ομορφιά. Μάλλον για καθολική ασχήμια πρόκειται. Η "αιδώς" ήταν μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές αρετές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ