Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο εργολάβος κηδειών Κωνσταντίνος Μπαμπούλας κατεβαίνει υποψήφιος και τρελαίνει κόσμο

«Μπαμπούλα στηρίζω, ζωή κερδίζω»
Συνεχίζει δυναμικά την… επική προεκλογική του εκστρατεία ο εργολάβος κηδειών Κωνσταντίνος Μπαμπούλας, ποντάροντας στο επάγγελμά του για να γίνει γνωστός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα ΜΜΕ. Ο Κωνσταντίνος Μπαμπούλας κατεβαίνει με

τον συνδυασμό «Κοινωνική Συνεργασία» στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών Θεσσαλονίκης, και σηκώνει όχι μόνο τα μανίκια, αλλά και τα φτυάρια. Στην κυριολεξία όμως! Δικαίως σημειώνει άλλωστε, ότι «αγώνας χωρίς χιούμορ είναι μόνο ο πόλεμος». Ακολουθεί μια έκκληση προς τους ψηφοφόρους να τον ψηφίσουν, ωστόσο η έκκληση παραπέμπει σε κηδειόχαρτο…
«Σταυρώνουμε κατά συνείδηση - 
Μπαμπούλα στηρίζω, ζωή κερδίζω. Αλλιώς…» ανέφερε, οπότε όσοι είναι δημότες Νεάπολης Συκεών καλό είναι να ψηφίσουν Μπαμπούλα δαγκωτό, για να μη βγάλει το φτυάρι… Δείτε φωτογραφίες:




1 σχόλιο:

  1. Ο Γνωστός Μπαμπούλας είναι ο Φάνης γνωστός και ως "Ο Courier του Θεού". O Κωνσταντίνος δεν πρέπει να είναι λογικά ούτε γιος του γιατί θα έπρεπε να τον αναφέρει στη σελίδα τους http://www.baboulas.gr/index.php/home/familybaboulas . Εικάζω μάλλον ότι είναι κανένας ανηψιός του με ίδιο αντικείμενο αλλά λογικά όχι ίδιο κύκλο εργασιών. Anyway καλή επιτυχία και με χιούμορ που είναι πια απαραίτητο σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ