Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δράση της περιβαλλοντικής ομάδας του Γυμνασίου Μακροχωρίου

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε δράση της Περιβαλλοντικής μας Ομάδας με τίτλο « Η Μεσόγειος βρίσκεται υπό την απειλή των πλαστικών. Γίνε μέρος της λύσης… Ανακύκλωσε». Την δράση, που περιελάμβανε παρουσιάσεις και εργαστήρια,
εκπόνησε η κ. Χειμωνοπούλου Μαρία, βιολόγος-ιχθυολόγος του Υδροβιολογικού Σταθμού Πέλλας, μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Εκπαιδευτών για τη θάλασσα. Μαθητές και καθηγητές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι, καθώς έμαθαν πάρα πολλά για τη ρύπανση στη Μεσόγειο, τους κινδύνους από τη χρήση των πλαστικών, αλλά και την αξία της ανακύκλωσης, θέματα που βρίσκονται σε άμεση συνάφεια με το πρόγραμμά «Τα σκουπίδια κύκλους κάνουν στην αυλή μας».
Μέρος των εργαστηρίων παρακολούθησε και η υπεύθυνη των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων της Δ.Δ.Ε. Ημαθίας κ. Λένα Δημητριάδου, την οποία και ευχαριστούν για την παρουσία της στο σχολείο. Τέλος, οι υπεύθυνοι καθηγητές του προγράμματος: Χατζηγεωργίου Χριστίνα, Τσουλτσίδου Κωνσταντία, και Τότσκας Αθανάσιος και ο διευθυντής του σχολείου Μπίκος Μιχαήλ θέλουν δημόσια να ευχαριστήσουν την κ. Χειμωνοπούλου για την ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συνεργασία, με την ευχή να επαναληφθεί στο μέλλον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ