Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ένα μήνα μετά το ατύχημα του Γρηγόρη Τρούπκου, ο Διοικητής του ΑΧΕΠΑ μιλά στο veriotis.gr

Γρηγόρη κράτα γερά!
Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της Νάουσας και δημοφιλής προσωπικότητα της Ημαθίας, Γρηγόρης Τρούπκος. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ένα μήνα μετά το σοβαρότατο τροχαίο ατύχημα που είχε, η κατάσταση της υγείας του έχει σταθεροποιηθεί και αν συνεχίσει την καλή της πορεία, πιθανόν την ερχόμενη εβδομάδα ο αγαπητός Γρηγόρης να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.

«Ήταν τυχερός» λέει ο Διοικητής του ΑΧΕΠΑ στο veriotis.gr

Την ίδια ώρα, αδιάλειπτο είναι ενδιαφέρον του κόσμου της Ημαθίας, φίλων και απλών πολιτών, για την πορεία της υγείας του 48χρονου Γρηγόρη. Ο veriotis.gr επικοινώνησε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Αναστάσιο Σπανό, ο οποίος μίλησε για όλες τις νεότερες εξελίξεις στην υγεία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, τα πολλαπλά τραύματα με τα οποία πάλεψαν οι γιατροί του, αλλά και ότι τελικά ο Γρηγόρης Τρούπκος τα κατάφερε και πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα θα μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.

«Ο 48χρονος μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ με πολλαπλά τραύματα κυρίως στον θώρακα και με σοβαρότατο πρόβλημα στην αορτή. Η αποκατάστασή του αυτή την στιγμή είναι στο βαθμό που του επιτρέπεται. Είναι σταθεροποιημένος και με βάση τις προβλέψεις του Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής, την επόμενη εβδομάδα θα μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης. Οι μαγνητικές τομογραφίες που έγιναν δεν έχουν δείξει κάποια σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση, που να τον επηρεάσει από εδώ και πέρα. Οι χειρουργικές επεμβάσεις που έχουν γίνει του επιτρέπουν αυτή τη στιγμή να έχει μία σταθερή πορεία» λέει στο veriotis.gr o κ. Σπανός.

Και συνεχίζει: «Έχει ξεφύγει τελείως τον κίνδυνο, αν και οι γιατροί μου είπαν πως ήταν εξαιρετικά τυχερός. Ο θώρακάς του ήταν χτυπημένος και τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Ωστόσο τώρα, και για να έχει σωστή οξυγόνωση, πρέπει να ακολουθήσει ο οργανισμός του αυτή την πορεία που ακολουθεί» ολοκλήρωσε ο κ. Σπανός.

Το σοβαρό τροχαίο που παρολίγο να στοιχίσει τη ζωή του Γρηγόρη συνέβη το πρωί του Σαββάτου, 9 Μαρτίου. Ένα μήνα μετά, οι ελπίδες αναπτερώνονται και το κουράγιο και η δύναμη, τόσο στον ίδιο, όσο και στους συγγενείς του που δεν τον αφήνουν λεπτό, έρχεται από την αγάπη του κόσμου και την σκέψη τους για ταχεία αποκατάσταση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ