Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην καρέκλα του DEAL ο Τέο από τη Βέροια - Πόσο πούλησε το κουτί των 7.500€;

Στην «καυτή» καρέκλα του DEAL, του τηλεπαιχνιδιού που προβάλλεται καθημερινά στον ALPHA με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, κάθισε σήμερα το απόγευμα ο Θοδωρής (Teo) Κοντός. Ο Βεροιώτης ιδιοκτήτης καφετέριας και δάσκαλος οδήγησης, εκπροσωπώντας τον νομό Ημαθίας, κληρώθηκε
να αντιμετωπίσει τον τραπεζίτη, κάνοντας το καλύτερο δυνατό deal. Ο Θοδωρής μπορεί να έχει κερδίσει τους τραπεζίτες της Βέροιας, με τους οποίους συναναστρέφεται καθημερινά, καθώς όπως είπε, τους έχει... μεσοτοιχία με το καφέ «Σπιρτόκουτο» που διατηρεί στο κέντρο της πόλης, δεν κατάφερε όμως να κερδίσει τον τραπεζίτη του DEAL. 
Το παιχνίδι ξεκίνησε χαλαρά, με τον Θοδωρή να βγάζει εκτός μικρά σχετικά ποσά και να αρνείται γρήγορα και αποφασιστικά τις χαμηλές προσφορές του τραπεζίτη. Κάποια στιγμή όμως το παιχνίδι «στράβωσε», με τα δυο μεγάλα ποσά, τα 40.000 και 60.000 να χάνονται σε δυο συνεχόμενα κουτιά και την προσφορά του τραπεζίτη να πέφτει στα 1000€.
Τότε ήταν που ο Θοδωρής ζήτησε τη βοήθεια του κοινού, που τον παρότρυνε να συνεχίσει, καθώς μέσα υπήρχαν ακόμα 5 κίτρινα ποσά, εκ των οποίων και τα 7.500€.
Καταφέρνοντας να φτάσει στον τελευταίο γύρο με τα 2€ και τα 7.500€ στο παιχνίδι, σκέφτηκε ψύχραιμα και αποφάσισε να «πουλήσει» το κουτί του για 3.500€. Δυστυχώς όμως, αυτό περιείχε τα 7.500€. Ο Θοδωρής επέλεξε να μην ενεργοποιήσει το 22ο κουτί, που μπορούσε να του δώσει μέχρι και 7000€ ή να τα χάσει όλα και επέστρεψε στη Βέροια με τα 3.500€. Δείτε ολόκληρη την εκπομπή ΕΔΩ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ