Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρωταθλήτρια της Γ' Εθνικής η Βέροια

Φόρεσε το στέμμα της η «Βασίλισσα»!
Η ιστορική ομάδα της Ημαθίας είναι και πάλι στο προσκήνιο! Οι «κυανέρυθροι» πανηγύρισαν σήμερα την άνοδό τους στην Football League, μετά τη νίκη με 2-0 στον Εύοσμο επί του τοπικού Αγροτικού Αστέρα.
Η ομάδα της Βέροιας
αναγεννήθηκε από τις στάχτες της και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έκανε την επανεκκίνησή της, αφού πέρσι τέτοια εποχή είχε φτάσει μέχρι την διάλυση! Ωστόσο οι νέοι άνθρωποι που πήραν τις τύχες της, έβαλαν στόχο να την επαναφέρουν εκεί που ανήκει και σήμερα έγινε το πρώτο βήμα με την άνοδο της ομάδας στην επαγγελματικές κατηγορίες. 
Αγωνιστικά το ματς έγινε κάτω από ισχυρή βροχόπτωση στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με τους Βεροιώτες να είναι ανώτεροι από την αρχή και να παίρνουν δίκαια τη νίκη.
Μόλις στο 8' ο Σκαθαρούδης άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ από το σημείο του πέναλτι έπειτα από κεφαλιά πάσα του Βεργώνη, με τον κάπτεν να τραυματίζεται στη μύτη και να αποχωρεί από το ματς. Οι «κυανέρυθροι» έφτασαν κοντά στο γκολ άλλες τρεις φορές στο πρώτο μέρος, με τους Κανούλα (27' - 30') και Μπλέτσα (33'), όμως δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία. Στην επανάληψη οι Βεροιώτες μπήκαν και πάλι με γρήγορο γκολ και κλείδωσαν ουσιαστικά τη νίκη τους.
Ήταν το 51' όταν ο Χαντζάρας πάσαρε στον Μπλέτσα και αυτός με ωραίο πλασέ λίγο μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. 
Στο 54' ο Μπλέτσας, στο 70' και 82' ο Τσικόπουλος και στο 84' ο Κανούλας δεν μπόρεσαν να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ, ενώ από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι είχαν ένα πολύ καλό σουτ του Παπαοικονόμου στο 58' που έδιωξε σωτήρια ο Κοντογουλίδης.
Στο φινάλε του αγώνα οι παίκτες πανηγύρισαν τη νίκη - άνοδο μαζί με τους 200 και πλέον φίλους τους που αψήφησαν την κακοκαιρία και ακολούθησαν την «Βασίλισσα» στον Εύοσμο.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία των Θεοδωρόπουλου, Δεμερτζή και Δέλλιου. 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Παναγόπουλος, Σάββας, Μπάρμπας (6' Παπακωνσταντίνου), Τριανταφυλλίδης, Καραμανλής, Ιβανίδης, Χειρίτρανας (75' Καπρέτσος), Χρήστου (62' Σουλίδης), Αθανασιάδης, Βουτσιάς (56' Παπαοικονόμου), Κουκουλέκης.

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης, Ζούρκος (76' Μουχάλης), Κυριακίδης, Μπακάλης, Μαραγκός, Μουρατίδης, Βεργώνης (12' λ.τ. Χατζάρας), Μπλέτσας (65' Τσικόπουλος), Ταϊρης, Σκαθαρούδης (73' Μελικιώτης), Κανούλας.








2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ