Quantcast

http://picasion.com/

Η Μπέλλα στη φάρμα της στη Βέροια - Τι είπε ο πατέρας της

Η Ιωάννα Μπέλλα ντυμένη casual μας ξεναγεί στη φάρμα της στη Βέροια και πηγαίνει στο κρεοπωλείο για να κόψει το καλύτερο κρέας για τους πελάτες της. Και μπορεί η Ιωάννα να είναι πια στην Αθήνα και να έχει μία λαμπρή πορεία στο χώρο του μόντελινγκ, όμως οι γονείς της την παρακολουθούν από τη
Βέροια. Πώς; Η ίδια αποκάλυψε πως οι γονείς της έχουν φτιάξει κρυφό λογαριασμό στο instagram προκειμένου να ξέρουν κάθε μέρα τι κάνει! Η Ιωάννα είπε στην εκπομπή Ελένη:
«Ο μπαμπάς μου έχει μόνο εμένα στο instagram. Κάθε μέρα πατά στο Google το όνομά μου για να δει τι γράφουν…»! Δείτε τι άλλο είπε η καλλονή στα σχετικά αποσπάσματα:




5 σχόλια:

  1. Αποστολή Θεσσαλονίκη έγραφε το ρεπορτάζ . Ντρέπονται που είναι από τη Βέροια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το σχόλιο σου ήταν αστοχο γιατι το συγκεκριμένο κρεοπωλείο ειναι στην Θεσσαλονίκη

      Διαγραφή
  2. άστο κουκλίτσα μου, θα φάω μια μοσχαρίσια Άρωμα με full Ω3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε κοπελιά ο πατέρας σου έχει μοσχάρια και εσύ κόβεις και προωθείς κρέας χοιρινό ; θα τρελαθούμε ; Τόση οργάνωση ; και θέλεις και καριέρα στο μόντελινγκ ; κάτσε στα κρέατα στα σίγουρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ναι έχεις δίκιο μεγάλη παράληψη που δεν τον ρωτήσανε θα τους οργάνωνε κιόλας,χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ