Ο Βασίλης Κωνσταντινόπουλος υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστα» του Χρήστου Γιαννούλη

Δήλωση και σύντομο βιογραφικό
Φίλες και Φίλοι, ονομάζομαι Κωνσταντινόπουλος Βασίλης. Ζω στην Ημαθία σχεδόν όλη μου τη ζωή, αναπνέω τον ίδιο άνεμο μαζί σας, έχω τους ίδιους προβληματισμούς με σας γιατί όλοι τελικά οραματιζόμαστε ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας. Συναισθανόμενος την ανάγκη για να βοηθήσω και εγώ σε μια ορθολογική ανάπτυξη της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με σεβασμό στον Άνθρωπο και το περιβάλλον, ιδιαίτερα δε της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, έχω την τιμή να σας ανακοινώσω την απόφαση μου να ασχοληθώ για πρώτη φορά με τις εκλογές της περιφέρειας ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μου και την οικογένεια μου, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Χρήστου Γιαννούλη να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του και στον συνδυασμό ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. Συμμερίζομαι τις αγωνίες σας και τις ανησυχίες σας και δεν μπορώ να μένω ασυγκίνητος ιδιαίτερα δε στις αγωνίες και ανησυχίες των νέων ανθρώπων.

Σας καλώ λοιπόν όλους να στηρίξετε τον Χρήστο Γιαννούλη και τον συνδυασμό ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

ΔΕΝ μένουμε στα ίδια ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ: ΜΕ ΠΡΟΟΔΟ, ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ, ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ, ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!!!!!!

ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!! γιατί το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα στη Σφηκιά Ημαθίας το 1965. Ο Αείμνηστος πατέρας μου Αντώνης ήταν κτηνοτρόφος και στη συνέχεια αγρότης. Μαζί με την μητέρα μου Ελισάβετ εργάστηκαν σε διάφορες αγροτικές εργασίες κυρίως καλλιέργεια καπνού, στις οποίες βοηθούσαμε από πολύ μικροί, εγώ και οι αδερφές μου.

Τελείωσα το Δημοτικό στο χωριό μου και στη συνέχεια ολοκλήρωσα το γυμνάσιο και λύκειο στη Βέροια. Το 1984 εισήχθηκα στο Τμήμα Διοίκησης Μονάδων υγείας και πρόνοιας του ΤΕΙ Αθήνας και τώρα κάνω το μεταπτυχιακό μου στο ίδιο αντικείμενο, Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας στο ΕΑΠ.

Όταν ολοκλήρωσα τις σπουδές μου και τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις το 1990 ασχολήθηκα με διαφορές εργασίες στον ιδιωτικό τομέα ως πωλητής και στη συνέχεια ως Διευθυντής πωλήσεων στην Κεντρική Μακεδονία και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, σε εταιρεία πανελλαδικής εμβέλειας με αντικείμενο τις Διαφημίσεις, Μάρκετινγκ, Εκδόσεις. Για αρκετά χρόνια είχα και ο ίδιος εταιρεία με αντικείμενο Οργάνωση Μάρκετινγκ, Διαφημίσεις και Εκδόσεις.

Το 1998 διορίστηκα στο δημόσιο ύστερα από διαγωνισμό του ΑΣΕΠ στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ » και αφού υπηρέτησα εκεί για πέντε περίπου έτη μετατάχτηκα στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας. Υπηρέτησα και στα δύο Νοσοκομεία σε όλες τις θέσεις, από απλός υπάλληλος, αναπληρωτής προϊστάμενος, προϊστάμενος σε διάφορα τμήματα και τώρα υπηρετώ ως Υποδιευθυντής.

Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Μπονάνου Εκπαιδευτικό. Έχω τέσσερις κόρες την Ελίζα που σπουδάζει ψυχολογία στο Αριστοτέλειο, την Κατερίνα τελειόφοιτο φέτος, την Στέλλα που είναι στο Γυμνάσιο και την Γεωργία στο Δημοτικό.

Ασχολήθηκα με το συνδικαλισμό για πρώτη φορά το 2006 όπου εκλέχτηκα στο σωματείο του Νοσοκομείου Βέροιας και θήτευσα ως γραμματέας για δυο θητείες. Εκλέχθηκα πολλές φορές ως αντιπρόσωπος για την ΠΟΕΔΗΝ. Το 2017 εκλέχθηκα στο Συμβούλιο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ του Νομού Ημαθίας , όπου είμαι μέλος. Ήμουν για αρκετά χρόνια αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας.

Είμαι Ταμίας του Αθλητικού Συλλόγου «ΗΜΑΘΙΩΝ» με έδρα την Βέροια και με αντικείμενο το αρχαίο ελληνικό άθλημα Παγκράτιο και το ζίου Ζίτσου. Μέσω του Ημαθίων παρουσιάσαμε το Παγκράτιο Άθλημα στα παιδιά του συλλόγου «Πρωτοβουλία για το Παιδί» στη Βεργίνα και συνεχίζουμε να τα στηρίζουμε σε διάφορες αθλητικές δράσεις έτσι ώστε να αθλούνται δωρεάν και να στηριχτούν, ηθικά, ψυχολογικά, οικονομικά, ακόμη και για να κάνουν πρωταθλητισμό. Ο σύλλογος δραστηριοποιείται και σε άλλες αθλητικές δραστηριότητες όπως ο γύρος της λίμνης του Αλιάκμονα, με αθρόα συμμετοχή του κόσμου.

Αρθρογραφώ τακτικά για διάφορα θέματα σε πανελλήνιες και τοπικές εφημερίδες και διάφορα σάιτ. Μου αρέσει ο κινηματογράφος και το ποδόσφαιρο με το οποίο ασχολούμαι και παίζω ως ποδοσφαιριστής ερασιτεχνικά σε ομάδες με παλαιμάχους.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Κιν. 6949626586
e-mail: billkonsta48@yahoo.gr
WEB: http://www.bkonstantinopoulos.gr/

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ! ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ "ΛΙΜΝΗΣ" !!!!
    ΑΡΑ ΠΑΣ... ΒΥΘΟ. ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ