Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με τα αστέρια του ΠΑΟΚ ο Γιάννης Μηνάς

Στην κατάμεστη Τούμπα βρέθηκε την προηγούμενη Κυριακή ο Γιάννης Μηνάς. Ο Πρόεδρος του Μακροχωρίου παρακολούθησε από κοντά την απονομή τίτλου στον ΠΑΟΚ μετά από 34 ολόκληρα χρόνια. Ο έμπειρος παράγοντας του Ημαθιώτικου ποδοσφαίρου, είχε διαδοχικές συναντήσεις τόσο με εν ενεργεία και
παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, όσο με προέδρους ομάδων της Super League. Πιο συγκεκριμένα, συνάντησε τον Πάμπλο Γκαρσία, τον Θεόδωρο Ζαγοράκη, τον Κώστα Λαγωνίδη, τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. Βαγγέλη Γραμμένο, τον Πρόεδρο του Λεβαδειακού Γιάννη Κομπότη και πολλούς άλλους.
Ο
 γνωστός επιχειρηματίας έδωσε στην διοίκηση των «ασπρόμαυρων» τα θερμά του συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ευχήθηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να καταφέρει να μπει στους ομίλους του Champions League που αποτελεί την επόμενη μεγάλη πρόκληση για τον ΠΑΟΚ. Δείτε φωτογραφίες:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ