Quantcast

http://picasion.com/

Απονομή πτυχίων σε 7 χειριστές ελικοπτέρων στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Αλεξάνδρειας

Την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, η τελετή αποφοίτησης και απονομή πτυχίων ιπταμένου, σε 7 χειριστές ελικοπτέρων του Στρατού Ξηράς και 10 χειριστές της Πολεμικής Αεροπορίας, οι οποίοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη φοίτηση τους στο Διακλαδικό Τμήμα Βασικής Εκπαίδευσης Χειριστών Ελικοπτέρων. Η εκπαίδευση περιελάμβανε θεωρητικά αντικείμενα και πτητική εκπαίδευση, καθώς επίσης συνέβαλλε στην διαλειτουργικότητά μεταξύ των Κλάδων με ταυτόχρονη εξοικονόμηση προσωπικού, μέσων και πόρων για τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Τα πτυχία στους αποφοιτήσαντες Αξιωματικούς επέδωσε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αεροπορίας Στρατού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ενώ παρέστησαν εκπρόσωποι των θρησκευτικών, πολιτικών και τοπικών αρχών, εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη, συγγενείς και φίλοι των χειριστών. Δείτε φωτογραφίες:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ