Quantcast

http://picasion.com/

«Άνθισαν» τα παρτέρια του 9ου Δημοτικού

Στη Μαθητική Εβδομάδα δράσης της Actionaid, που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 12 Απριλίου 2019, με θέμα «Πορεία με Στόχο: Βιώσιμες πόλεις και Βιώσιμες κοινότητες», συμμετείχαν οι μαθητές του Τμήματος Ε3 του 9ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας. Στα πλαίσια αυτής της συμμετοχής, διαμορφώθηκαν τα παρτέρια του σχολείου με διάφορα φυτά διακοσμώντας, μ’ αυτόν τον τρόπο τους εξωτερικούς χώρους και αυξάνοντας το πράσινο.
«Ευχαριστούμε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Παπαδόπουλο Βασίλη και τη Διεύθυνση του Τμήματος Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Βέροιας για την άμεση ανταπόκριση και την πολύτιμη βοήθειά τους, τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή όσο και σε προσωπικό, διότι συνετέλεσαν σημαντικά στην επιτυχή έκβαση της δράσης μας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διεύθυνση του 9ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας.

1 σχόλιο:

  1. τέτοια να γίνονται όχι μόνο εκδρομές, να μάθουν τα παιδιά μας πως είναι η ασχολία με τη γη, τα φυτά, τα χώματα. Να κουραστούν φυτεύοντας για να προστατεύσουν τα φυτά και τη φύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ