Quantcast

http://picasion.com/

Ζημιές στις καλλιέργειες και απόγνωση για τους γεωργούς της Βέροιας

Ανακοίνωση από τον Α. Σ Γεωργών Βέροιας
Εκφράζουμε την βαθιά μας ανησυχία για όσα συμβαίνουν (λόγω των καιρικών συνθηκών) στην αγροτική παραγωγή και ιδιαίτερα για τις ζημιές που έχουν προκληθεί στα βερίκοκα, τα δαμάσκηνα και τα ακτινίδια. Διαμαρτυρόμαστε

έντονα τα τελευταία χρόνια για τις επιπτώσεις και τα αποτελέσματα της κλιματικής αλλαγής χωρίς όμως καμία ανταπόκριση από την κυβέρνηση και τους αρμόδιους φορείς. Τις επιπτώσεις αυτές δυστυχώς σαν αγρότες που έχουμε άμεση επαφή με το περιβάλλον τις ζούμε στο πετσί μας καθημερινά.

Επιτέλους η περιβόητη διεύρυνση των καλύψεων, η τροποποίηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ και η κάλυψη για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην παραγωγή ας γίνουν πράξη. Η αναμονή και η κοροϊδία έχουν και τα όριά τους

Καλούμε τον ΕΛΓΑ να επιληφθεί των ζημιών και να προχωρήσει σε αναγγελίες ώστε άμεσα να ξεκινήσουν οι δηλώσεις και να εκτιμηθεί το μέγεθος των ζημιών.


Για τον Α.Σ. Γεωργών Βέροιας 



Ο Γραμματέας ο Πρόεδρος 

Παπακωνσταντίνου Θεόδωρος Χαλκίδης Αναστάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ