Quantcast

http://picasion.com/

Οι νέες «αφίξεις» του ΣΥΡΙΖΑ - Δίπλα στον Τσίπρα ο Θεοχαρόπουλος

Πολλά χαμόγελα, αλλά και επιλογή θέσεων με νόημα είχε η συνεδρίαση της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς οι «νέες αφίξεις» Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Γιάννης Ραγκούσης και Θάνος Μωραΐτης, ενόψει και των εκλογών, έσπευσαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Στις νέες παρουσίες ήταν και ο
Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος μετά την εμφάνισή του στη φιέστα του Γαλατσίου βρέθηκε στην εκλογική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, και μάλιστα κάθισε δίπλα στον πρωθυπουργό.
Υπενθυμίζεται πως ο Βεροιώτης πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έχει κάνει προγραμματική συμφωνία σύγκλισης και συμπόρευσης με τον Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε πριν από τρεις ημέρες, ο Βεροιώτης γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Στέργιος Καλπάκης θα κατέβει ως υποψήφιος ευρωβουλευτής στις εκλογές της 26ης Μαΐου. Δείτε φωτογραφίες:
Θερμή χειραψία μεταξύ Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ και Προέδρου ΔΗΜΑΡ

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος κάθισε δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα
Ο Αλέξης Τσίπρας χαιρετάει τον κόσμο κατά την άφιξή του. Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος τον περιμένει να καθίσει δίπλα του.





3 σχόλια:

  1. Και εμείς τους "υπενθυμίζουμε " για άλλη μια φορά ότι θα πέσει "μαύρο"!!!
    ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εμεις σου το τονιζουμε μεχρι χθες την φωναζες -- αν την φωναζες-- σκετο Μακεδονια και καλα εκανες διοτι σε Μακεδονικη γη γεννηθηκαν και μεγαλωσαν γεωγραφικα, σημερα τι αλλαξε οτι προσθεσαν το Βορεια;;;; αυτος μας πειραξε η οτι δηθεν εχουν γλωσσα Μακεδονικη που χρονια τωρα ετσι την λεγανε....πολλοι υποκριτες δεν ειμαστε;;; Ας δουμε την αληθεια καταπροσωπο....φυσικα ολοι αυτοι που το βλεπουν και το βλεπαν επιχρονια ετσι τωρα ξαφνικα ειναι "προδοτες" ενω εσεις που τρεχετε να αγορασετε και να προικησετε τα σπιτια σας με Γευγελιωτικα και Μπιτολιοτικα αγαθα και καυσιμα εισθε οι πατριωτες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΙ (ΒΟΥΛΑΓΑΡΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΤΛ.) ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ;;;;; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ (ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ) ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;; ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ;;; Ή ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ;;;; ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΔΕΝ . ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ . ΕΧΟΥΝ ΓΑΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ( ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ )ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ. ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ;;; ΤΩΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙ ΓΕΥΓΕΛΗ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ( ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ) ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ