Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Μια πόλη, μια φωνή» στην 4η συνάντηση χορωδιών Νάουσας - Δείτε φωτογραφίες

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, 20 και 21 Απριλίου η 4η Συνάντησης Παιδικών & Νεανικών Χορωδιών Νάουσας. Νάουσα, Έδεσσα, Γιαννιτσά, Αιγίνιο, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Τρίλοφος, Καρδία, Καστοριά, Σέρρες, Βόλος, Πάτρα και Πάρος
ένωσαν τις φωνές τους. Μια πόλη μια φωνή, το σύνθημα ακούστηκε από τα χείλη 650 και πλέον χορωδών, σε δυο συναυλίες που θα έγιναν στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο.
Οι παράλληλες δράσεις της συνάντησης αποτέλεσαν μια ενδιαφέρουσα πρόταση: ομιλία για το χορωδιακό τραγούδι,  χορωδιακό εργαστήρι και το πάρτι χορωδών στο Στέκι Νεολαίας.

Μουσική, τραγούδι, φιλία, επικοινωνία, αλληλεπίδραση, εξωστρέφεια και χαρά ήταν ο απώτερος σκοπός της διοργάνωσης.

Όλες οι εκδηλώσεις είχαν ελεύθερη είσοδο και πραγματοποιήθηκαν με την αρωγή του Δήμου Νάουσας-Αντιδημαρχία Πολιτισμού, τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας-Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και τη συνδρομή εθελοντών πολιτών και χορηγών.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι της Ελίνας Γεωργιάδη.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ