Quantcast

http://picasion.com/

Καίρια η επέμβαση της Ασφάλειας Βέροιας στη σύλληψη 32χρονης για ναρκωτικά

Συνεργασία και αποτελεσματικότητα μεταξύ των τμημάτων ασφαλείας Βέροιας και Σερρών, στην περίπτωση 32χρονης που συνελήφθη στη Χαλκηδόνα για μεταφορά ναρκωτικών.
Με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου εντοπίστηκε στο όχημα που οδηγούσε πάνω από ένα κιλό ηρωίνη. Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, η 32χρονη συνελήφθη χθες το μεσημέρι, για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε όχημα που οδηγούσε η 32χρονη, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «ΑΤΛΑΣ» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 1 κιλού και 15 γραμμαρίων.

Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών, καθώς και 3 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή της.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ