Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνάντηση κορυφής Ζάεφ-Θεοχαρόπουλου στα Σκόπια

Με τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ, θα συναντηθεί την Τρίτη 12 Μαρτίου, στα Σκόπια, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 (τοπική ώρα). Η επίσκεψη του κ. Θεοχαρόπουλου πραγματοποιείται ενάμιση
μήνα μετά την ψήφιση της
Συμφωνίας των Πρεσπών, την οποία μάλιστα στήριξε και ο ίδιος προσωπικά. Η απόφασή του, μάλιστα, να στηρίξει τη Συμφωνία των Πρεσπών, τον έφερε σε ρήξη με την Φώφη Γεννηματά και το Κίνημα Αλλαγής. Ο ισχυρός άνδρας της Αγίου Κωνσταντίνου διεγράφη από την Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ, ενώ στα τέλη Μαρτίου το Κίνημα Αλλαγής πηγαίνει σε πολιτικό και καταστατικό Συνέδριο.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, στην εισήγησή του τότε στο κόμμα του για τη στήριξη της Συμφωνίας των Πρεσπών, είχε υποστηρίξει ότι αποτελεί πατριωτικό καθήκον και για τον λόγο αυτό θα μεταβεί στην γείτονα χώρα για να συναντηθεί προσωπικά με το Πρωθυπουργό.

4 σχόλια:

  1. Θανασάκη,
    σ' ευχαριστούμε πολύ για όλα!
    Να είσαι σίγουρος... ότι δε θα το ξεχάσουμε ποτέ αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΘΑΝΑΣΑΚΗ.....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνάντηση Κορυφής: Ποια Κορυφή βρε παιδιά: Αυτήν δίπλα στο Νησέλι; Άκου Κορυφή ο Ζάεφ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Θανασάκη που επιτέλους θα κάνεις αυτή τη συνάντηση της κορυφής... Έτσι είναι οι πατριώτες.. Όπως και που ψήφισες αυτή τη συμφωνία.. αλλά και που σωστά αποφεύγεις να πεις και το νέο όνομα της χώρας αλλά και ποιας χώρας είναι πρωθυπουργός ο Ζάεφ... Δεν βγαίνει το άτιμο όσο κι αν το ψηφίζεις πατριωτικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ