Quantcast

http://picasion.com/

Video: Με αποδοκιμασίες η υποδοχή του Παππά στη Βέροια

Υπό έντονες αποδοκιμασίες, όμως χωρίς άλλες παρεκτροπές, έφτασε ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής κ. Νίκος Παππάς πριν λίγα λεπτά στην Ελιά όπου πραγματοποιείται η κεντρική πολιτική του ομιλία. Αρκετός κόσμος βρίσκεται έξω από την αίθουσα που μιλάει ο υπουργός, φωνάζοντας
συνθήματα αποδοκιμασίας προς την κυβέρνηση με αιχμή το θέμα της Μακεδονίας και της Συμφωνίας των Πρεσπών. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μέσα στην αίθουσα, η ασφάλεια του Υπουργού εντόπισε μια γυναίκα που επιχείρησε να βγάλει από την τσάντα της μια ελληνική σημαία, προφανώς με σκοπό να διαμαρτυρηθεί και την απομάκρυναν άμεσα από το χώρο. Δείτε τα βίντεο του veriotis.gr:



12 σχόλια:

  1. Ιγκώ ντιάβασα στου βιριοτι ότι θα έκει καλβά μακιντονικό κι ριβανί βεροια.Πιρίμινα πόσι όρα αλλά τίπουτα. Γκιτί μπρε πατριότισ ; Πολύ τσιγγούνι μπρε του πατριότες. Τζάμπα μπρε μας κουβαλήσατε στου μπέρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντικειμενκά, η συγκέντρωση σωτηρίας του Γ.Α.Σ. ΒΕΡΟΙΑ είχε, στον ίδιο χώρο, πολύ περισσότερο κόσμο...Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι να το γράψω, διότι η κ. Γεροβασίλη αποκάλυψε ότι παρακολουθείται η έκφραση γνώμης για την Μακεδονία στα μέσα δικτύωσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ δεν μπορούσα να περάσω και αποκλείστηκα από τη λαοθάλασσα των πατριωτών.Πρέπει να ήταν και πάνω από τρεις χιλιάδες οι μαχητές και λίγους λέω.Όλος ο νομός Ημαθίας μαζεύτηκε και έδωσε το βροντερό παρόν. Ειλικρινά συγκινήθηκα από τον άρτια δομημένο λόγο τους ( ουγκ , ουυυυυ, ουστ ρε μπιπ ), τα συνθήματά τους που τα βρήκα πρωτότυπα και ευρηματικά και τις ουρανομήκεις κραυγές τους που μάλλον θα ακούστηκαν μέχρι το Μαξίμου. Σίγουρα στις εκλογές θα ψηφίσω πατριωτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν συγκινήθηκες από το πλήθος που κουβάλησαν απο Χαλκιδικη για να γεμισουν ενα δωματιο; Απαπά!

      Διαγραφή
    2. Το ότι δεν δίνουμε δεκάρα για την κωλοκυβέρνηση που υποστηρίζεις τραχανά δεν σημαίνει ότι απαραίτητα με την απουσία μας και η πλειονότητα του κόσμου στηρίζει την κυβέρνηση σου. Αυτό το συμπέρασμα έβγαλες? Εγώ προσωπικά έμαθα τα μεσάνυχτα ότι ήρθε αυτός ο προδότης στην βέροια ενώ ήμουν απ τις 6 έξω στο δρόμο εκτός κέντρου. Σκέψου πόσο αδιάφορο είναι και ασήμαντο η ομιλία ενός συμμορίτη στη Βέροια. Ενώ εσείς οι Πολιτισμένοι με τον μελιστάλακτο λόγο σας και την προοδευτική σας νοοτροπία θα αλλάξετε τα στραβά αυτού του Έθνους. Χίλιες φορές βία, βρισιές αποδοκιμασίες και χλεύη σε μικροπρεπείς μηδαμινού αναστήματος ηλίθιους που πιστεύεις παρά ''πολιτισμός'' με την δική σου έννοια τρόμπα. Να δω στην φυλακή αυτά τα βόδια που ψηφίζεις, να τους δω να τρέχουν από παντού, αλλά και εσένα που κάθεσαι και μετά από τοσα κακά που κάναν να βγάζεις και γλώσσα μπινέ. το κυνηγητό δεν θα σταματάει. Αυτό είναι πολιτισμός. Κατάλαβες τρόμπα?

      Διαγραφή
    3. Παρακρατος παντου...Εποχες Σταλιν και γκουλαγκ...Λιγο ακομα προδοτες

      Διαγραφή
  4. Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρέθηκαν και 10 φασισταριά να μας δείξουν πάλι την παιδεία τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΒΟΛΕΜΕΝΕ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕ .....

      Διαγραφή
    2. αλητες προδοτες κομουνιστες

      Διαγραφή
  6. Άμα βολέψεις τον μπαμπά σου στον ΟΑΣΘ και την Νοτοτέτοια ως καθαρίστρια, μετά σε φυλάγουν τα ΜΑΤ με τα γκλόμπ, για να μην σου εκφράσουν την αγάπη τους οι απλοί πολίτες που πούλησες την Αξιοπρέπεια της Μακεδονίας. Τι ζούμε;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ