Quantcast

http://picasion.com/

Χρήστος Βούλγαρης: Το νέο καλλιτεχνικό αστέρι της Βέροιας

Ένα από τα ανερχόμενα ονόματα του Ελληνικού τραγουδιού εμφανίζεται πλέον στη Βέροια. Ο λόγος για τον λαϊκό τραγουδιστή Χρήστο Βούλγαρη, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει δει τις μετοχές του στο καλλιτεχνικό χρηματιστήριο να έχουν εκτιναχθεί στα ύψη. Γεννήθηκε στις 30
Ιανουαρίου του 1994 στην Θεσσαλονίκη και είναι 25 χρονών. Μεγάλωσε στην Συμπρωτεύουσα και ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική σε ηλικία μόλις 6 ετών. Από μικρή ηλικία έμαθε κρουστά και τύμπανα, ενώ ταυτόχρονα έκανε μαθήματα φωνητικής. Σε ηλικία 12 ετών ξεκίνησε να εργάζεται σε καταστήματα και να πραγματοποιεί με επιτυχία live εμφανίσεις. Η πρώτη επαφή με μεγάλο νυχτερινό μαγαζί έγινε σε ηλικία 15 ετών, όταν ανέβηκε στην πίστα του φημισμένου «FIX». Πρόκειται για έναν σπουδαίο τροβαδούρο που αναμένεται σε λίγα χρόνια να φτάσει πολύ ψηλά.

Τεράστιες συνεργασίες με μεγαθήρια

Στο παλμαρέ του έχει σπουδαίες συνεργασίες που θα ζήλευαν ακόμα και καταξιωμένοι τραγουδιστές της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα, έχει συνυπάρξει καλλιτεχνικά με την Ελένη Χατζιδου, την Έφη Θώδη, την Γλυκερία, τον Γιώργο Μαργαρίτη, την Άντζελα Δημητρίου, τον Ζαφείρη Μελά, το Νότη Σφακιανάκη στην Κω, την Ευδοκία και την εκρηκτική Σάσα Μπαστα.

Η καλλιτεχνική συνεργασία που τον σημάδεψε

Αν και έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, εκείνη η επαφή που πραγματικά τον σημάδεψε ως τραγουδιστή ήταν με την μοναδική Πίτσα Παπαδοπούλου. Η εμπειρία, το ταλέντο και κυρίως η μεγάλη προσωπικότητά της ήταν εκείνα τα στοιχεία που τον επηρέασαν καταλυτικά. Δίπλα της έμαθε και διδάχθηκε πολλά. Η διαχρονική ερμηνεύτρια λειτούργησε ως δασκάλα στο καλλιτεχνικό του πρότυπο και οδηγός για την μελλοντική του πορεία.

Έχει «οργώσει» την επαρχία

Από την πρώτη στιγμή που κατάλαβε πως θα ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, είχε ως βασικό στόχο να έρθει σε επαφή με τον κόσμο της περιφέρειας. Αν και είχε προτάσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εκείνος προτίμησε να γνωρίσει από κοντά τον κόσμο της επαρχίας. Αποτελούσε πρόκληση για εκείνον να τραγουδήσει μπροστά σε ένα απαιτητικό κοινό, με εντελώς διαφορετική νοοτροπία. Εργάστηκε σε μαγαζιά της Πιερίας, της Λάρισας και της Αλεξανδρούπολης. «Ήταν για εμένα ένα πολύ όμορφο καλλιτεχνικό ταξίδι σ' αυτές τις τρεις πόλεις. Γνώρισα φιλόξενους ανθρώπους και 100% επαγγελματίες. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία και τους ευχαριστώ από καρδιάς. Θεωρώ πως ένας τραγουδιστής για να ολοκληρωθεί καλλιτεχνικά, θα πρέπει να έρθει σε προσωπική επαφή με τα κέντρα διασκέδασης της επαρχίας» τονίζει με ιδιαίτερη έμφαση.

Ο χαμηλός τόνων χαρακτήρας του 

Σε αυτήν την δουλειά, υπάρχουν δύο ειδών χαρακτήρες. Εκείνοι που προκαλούν και προσπαθούν να βρίσκονται συνέχεια στα φώτα της δημοσιότητας και εκείνοι που μιλούν με την δουλειά τους. Ο Χρήστος Βούλγαρης κατατάσσεται στην δεύτερη κατηγορία, αφού διαχρονικά έχει αποδείξει πως κύριο μέλημα ενός καλλιτέχνη θα πρέπει να είναι η ουσία, που δεν είναι άλλη από την ίδια την μουσική. Δεν αυτοπροβάλλεται και δεν χρησιμοποιεί δόλιους μεθόδους, προκειμένου να κερδίσει μια εφήμερη και ευκαιριακή φήμη. Για εκείνον, η πεμπτουσία είναι να δουλεύει καθημερινά και να βελτιώνεται συνεχώς. Με αργά και σταθερά βήματα να κατακτήσει τους στόχους που έχει οριοθετήσει για την καριέρα του. 


Ο φύλακας άγγελος του

Λένε πίσω από πετυχημένους άνδρες πάντα κρύβεται μια ισχυρή γυναίκα. Πρόκειται για μια αφανή «ήρωα» που είναι ο φύλακας άγγελός του. Ο λόγος για την γνωστή μάνατζερ Χριστίνα Μάντζιου. Οι δύο τους έχουν αναπτύξει μια ειλικρινή φιλία και οι σχέσεις τους διακατέχονται από εκτίμηση και αλληλοσεβασμό. Άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό τους περιβάλλον, αναφέρουν πως μεταξύ τους υπάρχει μια φοβερή χημεία και ότι εργάζονται σκληρά για να καταφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Η πρόκληση της Βέροιας και οι «Αναμνήσεις»

Πριν από λίγες ημέρες, του έγινε μια πολύ τιμητική πρόταση συνεργασίας από το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Αναμνήσεις» στη Βέροια. Για μια ακόμη φορά, η επαρχία του χτυπούσε την πόρτα. Δεν το σκέφτηκε καθόλου. Γνώριζε πολύ καλά, πως το κοινό της Βέροιας ήταν ένα από τα πιο απαιτητικά της Κεντρικής Μακεδονίας, ωστόσο αυτό αποτελούσε μια πρόκληση για εκείνον. Από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις του στην πρωτεύουσα της Ημαθίας έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις και να θεωρείται από τα κορυφαία ονόματα. Ήδη, σε κάθε εμφάνισή του επί σκηνής, ο κόσμος τον επιβραβεύει με το ζεστό του χειροκρότημα και τα λουλούδια πέφτουν «βροχή». Ο ίδιος μέσα από τα social media ευχαριστεί από καρδιάς τον κόσμο της Βέροιας για την αγάπη και την υποστήριξη προς το πρόσωπό του. Μας προσκαλεί μάλιστα κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις «Αναμνήσεις» για να γνωρίσουμε από κοντά τόσο τον ίδιο, όσο και το πρόγραμμα του μαγαζιού. 

5 σχόλια:

  1. Ενα υπέροχο παιδί με μια υπέροχη φωνή...Ο τελειος συνδυασμός.
    Εύχομαι να το φέρουν οι καταστάσεις και να σε έχουμε πάλι κοντά μας στην Αλεξανδρούπολη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας υπέροχος καλλιτέχνης θα πάει πολύ μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα σε άκουσα πρώτη φορά..
    Το μόνο που έχω να πω είναι ένα τεράστιο μπράβο μας έκανες να περάσουμε καταπληκτικά
    Και συγχαρητήρια στο αφεντικό για την επιλογή που έκανε και σε πήρε. Σύντομα θα τα ξαναπούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα μεγάλο μπράβο γιατί το αξίζει να χαίρεται την οικογένεια του κ κριμα που δε ζει η γιαγιά του που τον μεγάλωσε να τον καμαρωνει...Αυτό το ταλέντο είναι από την Αγκάθια Ημαθιας..&παλι μπραβοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που εμφανίζεται τώρα? 😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ