Quantcast

http://picasion.com/

Βεροιώτισσες έκαναν αίτηση για το GNTM

Με άρωμα Βέροιας και το επόμενο Greece’s Next Top Model
Αντιμέτωπος με πληθώρα αιτήσεων συμμετοχής για τον δεύτερο κύκλο του Greece’s Next Top Model είναι ο τηλεοπτικός σταθμός Star. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, η παραγωγή θα προχωρήσει άμεσα στο πρώτο
ξεσκαρτάρισμα των αιτήσεων, τις pre – auditions δηλαδή- προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός των υποψηφίων, με το ριάλιτι να αναμένεται να επιστρέψει τη νέα σεζόν. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως αιτήσεις για την συμμετοχή τους στο παιχνίδι έχουν και κάνει και τρεις όμορφες Βεροιώτισσες, οι οποίες θα δώσουν την μάχη τους για να μπούνε στο σπίτι του GNTM.
Το πιθανότερο είναι η πρεμιέρα να λάβει χώρα μέσα στον Οκτώβριο, με την κριτική επιτροπή να παραμένει ως έχει. Η χημεία των Βίκυς Καγιά, Άγγελου Μπράτη, Ηλιάνας Παπαγεωργίου και Δημήτρη Σκουλού αποτέλεσε συνταγή άκρως επιτυχημένη και έτσι το κανάλι δεν έχει σκοπό να προχωρήσει σε πειραματισμούς…

4 σχόλια:

  1. Αντί να στρώσουν τον ποπο τους κάτω ,να διαβασουν,να μάθουν καμία ξένη γλώσσα ,να στρώθουν στη δουλεια,χειρονακτική αν δεν μπορούν να βρουνε αλλη,βγάζουν το ποπο τους φωτο στο φεισμπουκ,Μαλλι νύχι και σερβιτόρα, η, πόρτα όλες.Πρωτη φορα μέχρι σήμερα στη Ελλάδα ,έχουν αναγαγει χαρακτηριστικά που άλλοτε συναντούσες στις κατά τα άλλα σεβαστές ιερόδουλες,σε ιδανικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά!!!!
      Δεν έχουμε αφήσει reality για reality που να μην έχει πάει εκπρόσωπος από Ημαθία.
      Όλοι οι νέοι θέλουν να γίνουν μοντέλα,chefs, τραγουδιστές. Αυτά είναι τα σημερινά πρότυπα. Από εκπαίδευση όμως .......

      Παραθέτω σχετικό Video ( από ολόκληρη σειρά ).
      https://www.youtube.com/watch?v=gpUf77MI13E&list=RDWwAluFsGfd0&index=2

      Διαγραφή
  2. Όχι μόνο ξένη γλώσσα να μάθουν, αλλά την ελληνική, που καθημερινά "βιάζεται", όταν την μιλάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ! ΑΥΤΗ "ΥΠΗΡΧΕ" ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1990 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.
    ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ "ΞΕΦΥΓΕΙ" ΑΠΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ