Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μία επιστροφή, δύο απουσίες για τη «Βασίλισσα» ενόψει Λαγκαδά

Τέσσερις «στροφές» απέμειναν για το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος της Γ' εθνικής κατηγορίας, με την «Βασίλισσα του Βορρά» να βρίσκεται αγκαλιά με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον δεύτερο όμιλο. Οι «κυανέρυθροι» έχουν την Κυριακή ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι, στην έδρα της
υποβιβασμένης ΑΠΕ Λαγκαδά και δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, ώστε στην χειρότερη περίπτωση να διατηρήσουν την διαφορά των τεσσάρων βαθμών που τους χωρίζει από τον δεύτερο Άρη Παλαιοχωρίου, ο οποίος έχει δύσκολη αποστολή στην Αριδαία.
Στα αγωνιστικά, ο Σάκης Θεοδοσιάδης έχει να αντιμετωπίσει δύο σημαντικές απουσίες, αφού θα λείψουν οι τιμωρημένοι Μαραγκός και Ταϊρης, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Αργύρης Μουρατίδης που εξέτισε την ποινή του.


Στις 3 Απριλίου με Ροδοχώρι για το κύπελλο

Την Τετάρτη 3 Απριλίου θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός αγώνας για τα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας, με αντίπαλο το Ροδοχώρι (πρώτο ματς 1-0 υπέρ των "κιτρινομπλέ"). Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16.00 και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο της Βέροιας.

Προχωρούν δυναμικά οι ομάδες για την αναδιάρθρωση

Συνεχίζονται οι συζητήσεις για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της χώρας και τις τελευταίες ώρες υπάρχουν νέες πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα. Η Νίκη Βόλου είχε συντάξει μια πρόταση για την αναδιάρθρωση, που δρομολογείται να σταλθεί και στους φορείς του ποδοσφαίρου, την οποία έχει υπογράψει και η Βέροια μαζί με τις παρακάτω ομάδες: Καβάλα, Νέστος Χρυσούπολης, Άρης Παλαιοχωρίου, Μακεδονικός Φούφα, Κρόνος Αργυράδων, Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου, Ιεράπετρα, Εθνικός, Ιωνικός, Διαγόρας Ρόδου, Αιγάλεω, Ηλυσιακός, Καλαμάτα, Ασπρόπυργος. Ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, σε συνάντηση που είχε χθες με συλλόγους της Γ' εθνικής, υποσχέθηκε να τους βοηθήσει οικονομικά στα μεταφορικά, αλλά και στα έξοδα των διαιτητών, ενώ πρότεινε να συσταθεί μια τριμελής επιτροπή ώστε να συζητηθούν εκ νέου τα προβλήματα των συλλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ