Quantcast

http://picasion.com/

Τροχαίο «σοκ» στα Παπάκια - Παιδί με ποδήλατο «σφηνώθηκε» κάτω από ΙΧ

Τραυματισμένο στο Νοσοκομείο το παιδί  
Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή Παπάκια της Βέροιας, έπειτα από σοκαριστικό τροχαίο με ΙΧ και ποδήλατο στην οδό Αφροδίτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ήταν γύρω στις 2:3ο το μεσημέρι, όταν
ποδήλατο στο οποίο επέβαινε ένα ανήλικο αγόρι και κατέβαινε την κατηφόρα του Κωσταλάρ, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρή γυναίκα, με αποτέλεσμα το παιδί να σφηνωθεί με το ποδήλατό του κάτω από το αυτοκίνητο!
Σοκαρισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες αλλά και η οδηγός, επιχείρησαν να μετακινήσουν το αυτοκίνητο προκειμένου να απελευθερώσουν το παιδί, το οποίο ευτυχώς είχε τις αισθήσεις του αλλά ήταν τραυματισμένο στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια. Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου μετέφερε το αγοράκι στο Νοσοκομείο της Βέροιας.
Γιατρός που έτυχε να διέρχεται από το σημείο, επενέβη στο συμβάν, για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στο παιδί και να το ηρεμήσει μέχρι να το παραλάβουν οι τραυματιοφορείς.
Στο σημείο έσπευσε και κλιμάκιο της Τροχαίας όπου διεξάγει έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος.

5 σχόλια:

  1. Μεγαλη καρμανιολα, ολισθηρω οδόστρωμα απαράδεκτο σημειο για πεζους και οδηγούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως έμαθε κάποιος πως είναι το παιδί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παιδι εχει κανει ραματα στο μετοπο και εχει βαλει κολαρο στο λαιμο αλλα δεν εχω μαθει ακομα, παντως την δευτερα μου ειπαν οτι θα βγει απο το νοσοκομειο

      Διαγραφή
  3. Το κακο ειναι οτι τρεχουν χωρις να κοιτανε και ειναι κατηφορα επικινδυνη!
    Τα παιδια με τα ποδηλατα προσοχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ