Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Άνοιξη πάτησε... pause στο Σέλι - Πυκνή χιονόπτωση το έντυσε στα λευκά!

Ο χειμώνας επέστρεψε για λίγο, τέλη Μαρτίου, στο Σέλι, ντύνοντάς το για πολλοστή φορά στα λευκά. Μετά την ανοιξιάτικη λιακάδα των προηγούμενων ημερών, με τη φύση να αρχίζει να «ζωηρεύει» και να μεταμορφώνεται σε έναν πολύχρωμο καμβά, το «λευκό» έπεσε πάλι στο Σέλι. Οι κάτοικοι του γραφικού ορεινού χωριού της Βέροιας, ξύπνησαν το πρωί της Πέμπτης σε ένα παγωμένο τοπίο, αφού η έντονη χιονόπτωση που ξεκίνησε από τα ξημερώματα, «έντυσε» τα πάντα στα λευκά, με τη θερμοκρασία να αγγίζει το πρωί τους -1 βαθμούς.
Οι δρόμοι τόσο στο χωριό όσο και στο ορεινό οδικό δίκτυο προς το Σέλι, είναι καλυμμένοι με πολύ χιόνι, ενώ χρειάστηκε να επιστρατευτούν εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας προκειμένου να καθαριστούν.
Ανάλογο είναι και το σκηνικό στο χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου, με το θερμόμετρο να δείχνει -1,1 βαθμούς, ενώ επικρατεί πυκνή ομίχλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ