Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι απαντά ο Νίκος Παππάς για τις χθεσινές αποδοκιμασίες στην Ελιά

«Οι ακρότητες οι οποίες συμβαίνουν αφορούν ένα διαρκώς μειούμενο κομμάτι του πληθυσμού, για να μην πω περιθωριακό»
Απάντηση για τα όσα συνέβησαν κατά τη χθεσινή ομιλία του στην Ελιά έδωσε σήμερα σε συνέντευξη του στη ΕΡΤ ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς. «Εγώ συνάντησα σε αυτή τη διήμερη περιοδεία ανθρώπους που, με τις θέσεις που είχαν για το Μακεδονικό, καθίσαμε και συζητήσαμε και μαζί για το πώς θα μπορούσαμε να εφαρμόσουμε πολιτικές που θα βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών. Και στη Βέροια είχαμε και τις περιοδείες μας, και τις συγκεντρώσεις μας. Οι ακρότητες οι οποίες συμβαίνουν αφορούν ένα διαρκώς μειούμενο κομμάτι του πληθυσμού, για να μην πω περιθωριακό», τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

















«Χθες, έξω από τη συγκέντρωση ήταν 20-30 άτομα που φώναζαν το σύνθημα "Αλήτες, προδότες πολιτικοί". Αυτό είναι ένα φασιστικό σύνθημα και θα πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν και την πρακτική των αντισυγκεντρώσεων και αυτό το σύνθημα. Αυτή είναι η πραγματικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς, και πρόσθεσε: «Η ομιλία μας έγινε κανονικά, ταξίδεψα αυθημερόν για να συμμετέχω στην ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή και χθες κάναμε μια πολύ καλή εκδήλωση στη Βέροια».
















Απαντώντας στο αν οι διαμαρτυρίες είναι υποκινούμενες, ο Νίκος Παππάς υποστήριξε ότι «η δύναμη της άκρας Δεξιάς δε βρίσκεται στη δυνατότητά της να κινητοποιεί 20 νοματαίους, αλλά στην ανοχή που της δίνουν τα κομμάτια του πολιτικού συστήματος που την εντάσσουν στο δημοκρατικό τόξο και στο ότι η παρουσία τέτοιων ακραίων στοιχείων εργαλειοποιείται από τον υπόκοσμο της μιντιακής διαπλοκής. Εκεί βρίσκεται δυστυχώς αυτό που τους νομιμοποιεί και στον δημόσιο διάλογο. Θα περίμενε κανείς μια καταδίκη και αποστασιοποίηση από τέτοιου είδους φαινόμενα την οποία δεν την έχουμε δει».

4 σχόλια:

  1. ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΠΛΑΝΕΥΤΡΑ.
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.
    ΞΑΝΑ ΣΤΟ 3% ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΓΕΛΟΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ. ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρνούνται πεισματικά να ακούσουν τη φωνή και τις εκκλήσεις των Μακεδόνων και τους καθυβρίζουν κι από πάνω. Γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το μειούμενο κομμάτι του πληθυσμού όπως το αποκαλεις θα σού πει στις επόμενες εκλογές πώς μαζεύουν τα ροδάκινα, πουλημένα τομάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ