Quantcast

http://picasion.com/

Θεοδοσιάδης: «Νίκη αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας»

Ιδιαίτερα χαρούμενος εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο προπονητής της Βέροιας μετά το νικηφόρο πέρασμα από τον Λαγκαδά έδωσε τα συγχαρητήριά του στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τη νίκη τους, που φέρνει τη «Βασίλισσα του Βορρά» ακόμα πιο κοντά στην
επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παίξαμε με μια ομάδα που έχει νεανικότητα και ενθουσιασμό. Ήταν ένα ματς υπομονής κόντρα σε μια ομάδα που είναι πειθαρχημένη και είχε κίνητρο να νικήσει την πρωτοπόρο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μια νευρικότητα. Μάλλον μας επηρέασε και ο κακός αγωνιστικός χώρος.
Ήταν θέμα χρόνου να πετύχουμε το γκολ, το οποίο ήρθε προς το τέλος του ημιχρόνου.  Στην επανάληψη βελτιώσαμε την εικόνα μας και πετύχαμε άλλα δύο τέρματα. Μια νίκη αυτοπεποίθησης, ψυχολογίας για την συνέχεια και τα τρία παιχνίδια που απομένουν. Χρειάζεται σκληρή δουλειά και προσήλωση. Να προετοιμαστούμε καλά γιατί μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στο Παλαιοχώρι και εκεί είναι από σήμερα το μυαλό μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ