Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην τελική ευθεία για την «μητέρα των μαχών» η Βέροια!

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της «Βασίλισσας του βορρά» για το σπουδαίο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον δυνατό Άρη Παλαιοχωρίου. Οι Βεροιώτες, θέλουν να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Χαλκιδική, που ουσιαστικά θα τους δώσει την δυνατότητα να πανηγυρίσουν την κατάκτηση
του φετινού πρωταθλήματος, στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Στα δύο ματς που υπολείπονται, οι «κυανέρυθροι» αντιμετωπίζουν αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες, καθώς υποδέχονται την μεθεπόμενη Κυριακή τον ήδη υποβιβασμένο Ολυμπιακό Κυμίνων, ενώ την τελευταία αγωνιστική πηγαίνουν στον Εύοσμο για να αντιμετωπίσουν τον Αγροτικό Αστέρα που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και δεν θα έχει κάποιο κίνητρο.

Έτσι, με ένα θετικό αποτέλεσμα στο Παλαιοχώρι, η Βέροια «κλειδώνει» την πρωτιά στον όμιλό της!

Στα ευχάριστα για τον προπονητή των «ροσομπλού» Σάκη Θεοδοσιάδη είναι η επιστροφή των Μαραγκού και Ταϊρη, που εξέτισαν τις ποινές τους, με τον τελευταίο να αγωνίζεται την Κυριακή κόντρα στην πρώην ομάδα του.
Αμφίβολος είναι ο Λεφίδης, ενώ θα λείψουν σίγουρα οι ανέτοιμοι Μεληκιώτης και Ιωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ