Quantcast

http://picasion.com/

Απίστευτο! Παίζεται στο Στοίχημα ο επόμενος δήμαρχος Βέροιας - Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ

Απίστευτο κι όμως αληθινό! 
Η Στοιχηματική εταιρεία Stoiximan.gr ανακοίνωσε αποδόσεις για τον νικητή των δημοτικών εκλογών στη Βέροια. Η κορυφαία εταιρεία στοιχημάτων, έχρισε ως φαβορί για την ανάληψη του Δήμου τον Κώστα Βοργιαζίδη με απόδοση 2.00. Στη δεύτερη
θέση, οι book φέρνουν τον Αντώνη Μαρκούλη, με διπλάσια απόδοση στο 4.20, ενώ ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής ο Παύλος Παυλίδης που «πληρώνει» 4.60 στο ευρώ.
Δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις στοιχηματισμού:

1) Κώστας Βοργιαζίδης 2.00 
2) Αντώνης Μαρκούλης 4.20 
3) Παύλος Παυλίδης 4.60 
4) Ιωάννης Παπαγιάννης 7.00 
5) Γεωργία Μπατσαρά 25.00 
6) Γιώργος Μελιόπουλος 50.00 



Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι οι bookmakers δέχονται στοιχήματα για 6 υποψηφίους. Λέτε να ξέρουν κάτι περισσότερο και τελικά τόσα να είναι και τα ψηφοδέλτια στις κάλπες του Μαΐου;

7 σχόλια:

  1. Βαλτε 100 ευρω στην Γεωργια για να τα κανετε 2500 τωρα που ειναι νωρις πριν παισει η αποδοση. Οι δυο πρωτοι ειναι κουρασμενοι και η μαχη θα γινει αναμεσα στον τριτο και στην Γεωργια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατί φοβάσαι την πραγματικότητα ; ευτυχώς για την πόλη ο Βοργιαζίδης θα είναι πάλι Δήμαρχος. Άσχετα με στοιχήματα, μελέτησε, απόδοση ουσιαστικού έργου, προγράμματα και έμπειρους-ειδικευμένους υποψήφιους.

      Διαγραφή
  2. εκεί που θα βάλεις 100 ευρώ στη Γεωργία δεν βάζεις καλύτερα τώρα που είναι νωρίς, κανένα σύμβουλο να κατέβει μαζί της μιας και δεν βρίσκει; και άσε τα 2500. και άσε και τους κουρασμένους στην κούρασή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ομως ειναι κουρασμενοι φιλε μου ενας τσογαδορος που εχει καρδια ποτε δεν πονταρει σε κουτσα αλογα.Αυτο ειναι νομος.

      Διαγραφή
    2. Δεν θέλω σχέση με τζογαδόρους. Με αυτούς να έχεις εσύ. Ανθρώπους εργατικούς θέλω και εντιμους.

      Διαγραφή
  3. Γιώργος . κλασικό ΚΚΕ ενάντια σε όλου και σε όλα, μόνο αυτοί έχουν δίκιο, οι καιροί άλλαξαν.
    Ιωάννης . θα κάνει ψηφοδέλτιο ; δεν έχει έμπειρα στελέχη, πολλά λόγια, δεν βλέπουμε διάθεση συνεργασίας.
    Γεωργία . χωρίς έμπειρα στελέχη, θα έχει κάποια συσπείρωση μέχρι το τέλος λόγω ΝΔ, με διαρροές προς τον Παύλο. Δύσκολή η όλη πορεία.
    Παύλος . ξεκίνησε με πολλές φιλοδοξίες, αλλιώς τα υπολόγιζε αλλιώς τα βρίσκει, ο κόσμος δεν μπορεί να στηρίζει διαρκώς "αντάρτες" . "αντάρτες από το ΠΑΣΟΚ, αντάρτες από τη ΝΔ, αντάρτες από παντού φτάνει". τον κόβουν από όλες τις παρατάξεις.
    Αντώνης . εισπράττει όλη τη δυσαρέσκιά λόγω ΣΥΡΙΖΑ, νόμιζε ότι θα έχει το αβαντάζ της κυβέρνησης, αλλά καταλαβαίνει ότι έκανε λάθος, τον παρέσυραν ;
    Κώστας . έχει καθαρά το προβάδισμα λόγω εμπειρίας, προσωπικής και των στελεχών του, δεν έκανε σοβαρά λάθη (η Γέφυρα δεν είναι δικό του έργο αλλά την τελειώνει αυτός), πολυσυλλεκτικός, μαζεύει από όλους τους χώρους, χαμηλών τόνων αλλά αυστηρός όταν πρέπει (γι' αυτό και έφυγαν κάποιοι, που είχαν μάθει αλλιώς), εργατικός, μεθοδικός ως μηχανικός, έχει κάποιες δυσαρέσκειες κυρίως από τους αποχωρήσαντες (για προσωπικούς λόγους), ο Δήμος δεν είναι χρεωμένος αν και δύσκολοι καιροί για τους Δήμους, μεγάλα έργα δεν μπορεί να κάνει κανείς, δεν υπάρχουν χρήματα.
    Όποιοι και να βγουν να συνεργαστούν γιατί αλλιώς δεν υπάρχει χαΐρι για την πόλη, να το καταλάβουν όλοι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με ποιο σκεπτικό δόθηκαν αυτά τα ποσοστά δεν γνωρίζω.Αυτο που βλέπω εγώ είναι ένας Μαρκουλης που υποστηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ άρα συναινεί με την συμφωνία των Πρεσπών!Βλέπω έναν Βοριαζιδη που 9 χρόνια ως δήμαρχος και αντιδημαρχος δεν εχει κανει τίποτα.Παρα μόνο βόλεψε δικό του κόσμο και έχει την υποστήριξη των ψηφοφόρων του!Μια Γεωργία Μπατσαρα που πήρε μόνη της το χρίσμα από ΝΔ,αλλά την άδειασε ο Κούλης και ήταν βουλευτής χωρίς να προσφερει το παραμικρό για την Ημαθία.!Ο Παυλίδης δήθεν αντάρτης συνεχιστής του παλιού καλού ΠΑΣΟΚ,αντιγραφή επικόλληση Χαρούλας και βοριαζιδη,άσε τα δικαστήρια που εκκρεμούν σε βάρος του!Ο Μελιοπουλος είναι εκτός συναγωνισμού επειδή είναι ΚΚΕ!Ο μόνος αξιόλογος για μένα που δεν τον εχουμέ δοκιμάσει με νέα πρόσωπα είναι ο Παπαγιάννης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ