Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αντιμετωπίζεις προβλήματα σε facebook και instagram; Δεν είσαι ο μόνος!

Σε «απόγνωση» οι χρήστες σε Αμερική και Ευρώπη τις τελευταίες ώρες
Προβλήματα στη σύνδεση αντιμετωπίζουν οι χρήστες του Facebook και του Instagram, τα οποία είναι εκτός ή περιορισμένης λειτουργίας από νωρίς το απόγευμα. Οι πλατφόρμες των δυο δημοφιλέστερων social media
«έπεσαν» σε αρκετά μέρη των ΗΠΑ και της Ευρώπης συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Πηγές από τα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν λόγο για εργασίες συντήρησης, οι οποίες και ευθύνονται για τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί. Τι αναφέρει στην προσπάθεια πολλών να ποστάρουν;

«Το Facebook θα είναι σύντομα και πάλι κοντά σας. Προς το παρόν, το Facebook είναι εκτός λειτουργίας, για λόγους συντήρησης. Σε λίγα λεπτά, όμως, θα μπορείτε και πάλι να συνδεθείτε».












Το Facebook αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση στο… Twitter με το οποίο γνωστοποίησε ότι «γνωρίζουμε ότι κάποιοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην πρόσβαση στις υπηρεσίες του Facebook. Προσπαθούμε να επιλύσουμε το ζήτημα το συντομότερο δυνατόν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ