Quantcast

http://picasion.com/

Όλο και πιο κοντά στο πρωτάθλημα η «Βασίλισσα», πέρασε 3-0 από τον Λαγκαδά

Όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, στον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, βρίσκεται η Βέροια. Η «Βασίλισσα του Βορρά» πέρασε με σκορ 3-0 από τον Λαγκαδά και σε συνδυασμό με την ισοπαλία (1-1) του Παλαιοχωρίου στην Αριδαία, αύξησε στους 5
βαθμούς την διαφορά που την χωρίζει από την 2η θέση, όπου βρίσκεται πλέον η Τρίγλια. Αγωνιστικά, οι Βεροιώτες είχαν την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ήταν ανώτεροι και έφτασαν δίκαια στη νίκη. Στο πρώτο μέρος δυσκολεύτηκαν από την καλοστημένη αμυντική τακτική των γηπεδούχων, ωστόσο κατάφεραν ένα λεπτό πριν το φινάλε (44') να φτάσουν στο γκολ με καρφωτή κεφαλιά του Μπακάλη, έπειτα από κόρνερ του Μπλέτσα από δεξιά.
Στην επανάληψη οι «κυανέρυθροι» πέτυχαν σχετικά γρήγορα το 0-2 και ουσιαστικά κλείδωσαν εκεί τη νίκη τους. Ήταν το 61ο λεπτό όταν ο Χαντζάρας εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Σαμαλέκη που «τράκαρε» με αμυντικό του και σε κενή εστία πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του.



Από εκεί και πέρα το ματς έγινε… τυπική διαδικασία, με τον Παπουτσίδη στο 83’ να διαμορφώνει το τελικό 0-3 με όμορφο σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή. Στα τελευταία λεπτά οι Μυλωνάς, Παπουτσίδης και Σκαθαρούδης έχασαν ευκαιρίες για να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα, αλλά δεν τα κατάφεραν.
Χωρίς προβλήματα ήταν η διαιτησία του Τακίδη και των βοηθών του Ζιγκερίδη και Ιωαννίδης, όλοι του Σ.Δ. Κιλκίς.


ΛΑΓΚΑΔΑΣ: Σαμαλέκης (73' λ.τ Πετράκης), Τσακάλης Ο., Καρυπίδης (74' λ.τ. Κοτανίδης), Βακουφτσής, Ζέρβας, Κασιάνος, Πούλης (84' Τσακάλης Α.), Βλαχόπουλος, Σανκόλι (51' λ.τ. Ντεμίρ), Πεχλιβανίδης, Παφίλης.

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης, Μουχάλης (76' Ζούρκος), Κυριακίδης, Μουρατίδης, Μπακάλης, Μπλέτσας (70' Παπουτζίδης), Βεργώνης, Σκαθαρούδης, Κανούλας (62' Μυλωνάς), Τσικόπουλος, Χαντζάρας (80' Βασίλτσης).








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ