Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πότε ξεκινούν οι εργασίες στην Παλαιά Εθνική Βέροιας - Κοζάνης;

Σε αντικατάσταση των στηθαίων στην Παλαιά Εθνική Οδό Βέροιας - Κοζάνης με εργασίες που ξεκινούν αύριο και θα δημιουργήσουν ζητήματα στις μετακινήσεις των οχημάτων, προχωρά τεχνική εταιρία. Συγκεκριμένα οι εργασίες θα ξεκινήσουν αύριο Παρασκευή και θα διαρκέσουν μέχρι την Τετάρτη 20 Μαρτίου. Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: «Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών που αφορούν εργασίες αντικατάστασης των υφιστάμενων στηθαίων ασφαλείας, στην Ε.Ο.4 Θεσσαλονίκης - Κοζάνης, προβλέπεται

ο αποκλεισμός της μίας λωρίδας κυκλοφορίας και την ταυτόχρονη εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων, στα κατωτέρω τμήματα της Ε.Ο.4 Θεσσαλονίκης - Κοζάνης, από Παρασκευή 15-03-2019 έως και Τετάρτη 20-03-2019, ως κάτωθι: α) τμήμα Στρατοπέδου Γεωργιανή, β) τμήμα Γεωργιανή – Καστανιά γ) τμήμα Καστανιά – Όρια με Π.Ε. Κοζάνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ