Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υποψήφιος στο συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» ο Πολυχρόνης Δαμιανίδης

Ο Πολυχρόνης Δαμιανίδης θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη. Γεννήθηκε στη Βέροια και κατάγεται από την Πατρίδα, όπου και κατοικεί. Είναι γέννημα - θρέμμα αγροτικής οικογένειας. Αποφοίτησε από
το Ινστιτούτο Διερμηνείας του Μονάχου με εξειδίκευση στους κλάδους εφαρμοσμένων ξένων γλωσσών στη διοίκηση και το εμπόριο. Είναι επίσης απόφοιτος Οικονομικής - Λογιστικής Σχολής. Ομιλεί δύο ξένες γλώσσες.
Εμπορεύεται αγροτικά προϊόντα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αρθρογραφεί σε πολιτικές και αθλητικές εφημερίδες και μέσα ενημέρωσης της Ημαθίας και των Αθηνών. Διετέλεσε επί έτη διαχειριστής του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φυτειάς, Πρόεδρος του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Πατρίδας «Θύελλα» και ιδρυτής και πρόεδρος του Συλλόγου θεαματικών περιστεριών.

Ενόψει των Δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου, ο Πολυχρόνης Δαμιανίδης δήλωσε: 
«Ο Δήμος Βέροιας, έχει τη δύναμη να δώσει πολλά στον αγρότη. Ενημερωτικά, με στήριξη στα αιτήματα του, με αγώνες στο πλευρό του, με διεκδικήσεις απέναντι στην προσπάθεια της υποβάθμισης του. Θα έρθουν καιροί δύσκολοι για τους παραγωγούς. Γι' αυτό χρειάζεται ισχυρή συμπαράσταση, μία στήριξη αυτοδιοικητικής δύναμης που θα χτυπάει πόρτες και θα τις ανοίγει. Ήρθε η ώρα μίας δημοτικής αρχής που δεν θα είναι απλός παρατηρητής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ