Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκινά την περιοδεία του ο Μητσοτάκης - Επίσκεψη στην Αλεξάνδρεια και ομιλία στη Βέροια

Στη Θεσσαλονίκη θα μεταβεί σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επισκεφθεί την πόλη στο πλαίσιο τριήμερης περιοδείας του στην Κεντρική Μακεδονία. Κατά τη του παρουσία στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με
παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας, στο πλαίσιο εκδήλωσης με θέμα τις επιπτώσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών στα μακεδονικά προϊόντα. Η συνάντηση αυτή θα γίνει στις 3 το μεσημέρι στο GRAND HOTEL PALACE.


Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί το κέντρο προστασίας ανηλίκων «Φάρος του Κόσμου», καθώς και προάστια της Δυτικής Θεσσαλονίκης (Αμπελόκηποι, Σταυρούπολη, Εύοσμος).
Σε Σέρρες και Βέροια

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο πρόεδρος της ΝΔ θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στις Σέρρες, αφού προηγουμένως περάσει από τη Νιγρίτα, το Σκουτάρι και το Νέο Σούλι.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Αλεξάνδρεια Ημαθίας και στις 18:30 θα μιλήσει στη Βέροια.

1 σχόλιο:

  1. Να τρεξουμε να πιασουμε θεση.....Φυσικα θελω να πιστευω οτι αυτα που υποσχεται τα εννοει....διοτι αλλα μας ταζουν και αλλα κανουν...Καποιος αειμνηστος ειπε "Στην πολιτικη αλλα λεγονται και αλλα γινονται"...Λετε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ