Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παππάς από Βέροια: «Πρώτη φορά συμμετέχω σε εκδήλωση που έχει... ακυρωθεί»

«Απορώ που ήρθατε... Μάλλον μάθατε να μην ακούτε τα fake news»
Με την παραπάνω ατάκα αντιμετώπισε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο περί ακύρωσης της παρουσίας
του στη Βέροια. Ο Νίκος Παππάς, μετά την έκτακτη αναχώρησή του για Αθήνα το πρωί της Τετάρτης 20/3 και την ακύρωση μιας σειράς από επισκέψεις και επαφές, λόγω της ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή, επέστρεψε αργά το απόγευμα στη Βέροια, όπου παρέστη σε συνάντηση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ενώ στη συνέχεια μετέβη στην Ελιά για την προγραμματισμένη πολιτική ομιλία. 
Κατά την έναρξη της ομιλίας του, ανέφερε την ατάκα που στη συνέχεια και «τουίταρε», πως «Πρώτη φορά μιλάω σε εκδήλωση που έχει "ακυρωθεί", όπως έλεγαν τα μέσα Ενημέρωσης όλη μέρα σήμερα». Μάλιστα, θέλοντας να σχολιάσει τη μεγάλη προσέλευση κόσμου στην αίθουσα, είπε, «Απορώ πως είστε εδώ; Δεν μάθατε ότι ακυρώθηκε η περιοδεία μου; Μάλλον έχετε εκπαιδευτεί να μην ακούτε τα fake news», σχολίασε. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε ψέματα για το Μακεδονικό - Η ΝΔ άλλα έλεγε και άλλα έκανε
Όσον αφορά την Συμφωνία των Πρεσπών ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε είπε ψέματα στον Ελληνικό λαό και ότι δεν παρέκκλινε από τις θέσεις του, σε αντίθεση με τη ΝΔ που άλλα έλεγε και άλλα υποστήριξε. «Θέλω να τονίσω πως εμείς δεν είπαμε ψέμματα για το Μακεδονικό, ούτε αλλάξαμε τις θέσεις μας. Η ΝΔ ανέφερε την πιο ακραία φράση, την λέξη προδοσία ενώ ο κ. Μητσοτάκης όπου βρεθεί και όπου σταθεί στο εξωτερικό λέει ότι θα εφαρμόσει κατά γράμμα την Συμφωνία. Η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν μέσα στην Εθνική γραμμή και εξυπηρετεί τα εθνικά μας συμφέροντα. Αν θεωρούν ότι είναι προδοτική, ας διεκδικήσουν την ψήφο του Ελληνικού λαού να την αλλάξουν. Η Συμφωνία των Πρεσπών, είναι το πρώτο επίσημο κείμενο που αναφέρει ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική».




3 σχόλια:

  1. Το σύνδρομο του Τιτανικού: Η επιμονή να θέλει κανείς να είναι πρώτος σε ένα πλοίο που βυθίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιο διαδίκτυο και ποια fake news ρε απατεώνες, σε όλα τα κανάλια της τηλεόρασης το είπαν. Το είδα με τα μάτια μου και το άκουσα με τα αυτιά μου.Έλεος πια δε θα μας βγάλετε όλους τρελούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα πάνε-έλα στην Αθήνα, με την ακυρωμένη περιοδεία και την εσπευσμένη επιστροφή, τα πλήρωσε ο φορολογούμενος λαός, έτσι δεν είναι; Πουλήθηκε η Μακεδονία για να κόβουν βόλτες οι υπουργοί ''Διαστήματος & UFO'' του Τζατζικιστάν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ