Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη Νάουσα για Σκι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στιγμές χαλάρωσης λίγο πριν την ομιλία του στη Βέροια
Στην Ημαθία βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου 30 Μαρτίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρόεδρος της ΝΔ διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Νάουσας και σήμερα το πρωί πήγε για Σκι στο Χιονοδρομικό
κέντρο των 3-5 Πηγαδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι λάτρης των χειμερινών σπορ και κάθε φορά που βρίσκει την ευκαιρία ανεβαίνει σε σαλέ για να κάνει Σκι. Στην διπλανή εικόνα τον βλέπετε μαζί με τον Δημήτρη Σακελαρίδη, ο οποίος είναι εργαζόμενος στο Χιονοδρομικό Κέντρο.
Να υπενθυμίσουμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε λίγες ώρες στην πόλη της Βέροιας και πιο συγκεκριμένα στον Κινηματοθέατρο του «ΣΤΑΡ» θα πραγματοποιήσει ανοιχτή πολιτική ομιλία παρουσία εκατοντάδων πολιτών της Ημαθίας.

2 σχόλια:

  1. ΑΞΙΟΣ???? Θα έχει απεριόριστο χρόνο μετά τις εθνικές εκλογές να κάνει σκι και σε άλλα χιονοδρομικά κέντρα αλλά και σε πίστες με τεχνητό χιονι. Κοντός ψαλμός αλληλούια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...τουλάχιστον ξέρει σκι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ