Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Να «κλειδώσει» την άνοδο θέλει η Βέροια στο Παλαιοχώρι

Το ματς της χρονιάς έφτασε για την "Βασίλισσα του βορρά", η οποία αύριο Κυριακή στις 16:00 αγωνίζεται στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής κόντρα στον τοπικό Άρη, στο μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' εθνικής. Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη, με την βοήθεια και των φιλάθλων της,
φιλοδοξεί να επεκτείνει το αήττητο σερί της και να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την δύσκολη έδρα του Παλαιοχωρίου, "κλειδώνοντας" την πρώτη θέση που οδηγεί στην άνοδο στη Football League.

Αγωνιστικά, ο τεχνικός των "κυανέρυθρων" δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Λεφίδη, Ιωάννου όπως και τους Βασίλτση, Τρούπκο που έχουν σχολικές υποχρεώσεις.

Αντίθετα, επιστρέφουν οι Στέλιος Μαραγκός και Λάμπρος Ταϊρης που πιθανότατα θα πάρουν θέση στην αρχική εντεκάδα (ο τελευταίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά κόντρα στην πρώην ομάδα του), ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Δημήτρης Μεληκιώτης που αποθεραπεύτηκε.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Χαλκιδική είναι οι εξής: Κοντογουλίδης, Μπλατσιώτης, Πάντος, Βεργώνης, Ζούρκος, Μαραγκός, Μουρατίδης, Σοφιανίδης, Ταϊρης, Μουχάλης, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Κυριακίδης, Παπουτσίδης, Κανούλας, Μπλέτσας, Καράμπελας, Μυλωνάς, Τσιότρας, Μεληκιώτης, Μπακάλης, Χαντζάρας.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τζουμαλάκης (Σερρών), με βοηθούς τους Καμπερίδη (Καβάλας) και Κρυωνά (Σερρών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ