Quantcast

http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Το Μακεδονία Ξακουστή τράνταξε την Παλαιά Μητρόπολη Βέροιας

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η Θεία Λειτουργία της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και η Δοξολογία επί τη Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας, όπου λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Άγγελος Τόλκας, ενώ τη Βουλή των Ελλήνων η Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου. Παρόντες επίσης ήταν ο Βουλευτής Ημαθίας με τη Νέα Δημοκρατία Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, καθώς και πολλοί επίσημοι, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων αλλά και πλήθος κόσμου.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας πιστοί, ψάλτες και ιερείς, έψαλλαν το Μακεδονία Ξακουστή. Ο ύμνος της Μακεδονίας που έχει γίνει αντικείμενο διένεξης το τελευταίο διάστημα, τράνταξε τους αιωνόβιους τοίχους της Παλαιάς Μητρόπολης.

Δείτε φωτογραφίες και video:











7 σχόλια:

  1. Όλους αυτούς που τραγουδάνε το Μακεδονία Ξακουστή, στις εκλογές να τους δω τι θα ψηφίσουν, γιατί η Βέροια είναι μικρή και γνωριζόμαστε μεταξύ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παπαδόπουλος Κώστας25 Μαρτίου 2019 στις 8:31 μ.μ.

      Εσύ που λες ότι τους ξέρεις κ ότι η κοινωνία είναι μικρή , πρέπει να ξες ότι δε σε παίρνει, βγαίνεις κ ανώνυμα

      Διαγραφή
    2. Τι εννοείς όταν λες ότι δεν με παίρνει; Μπορείς να μου το εξηγήσεις;

      Διαγραφή
    3. Παπαδόπουλος Κώστας Εσυ που βγαινεις επωνυμα και απειλεις απο που κι ως που σε παιρνει ?

      Διαγραφή
    4. Αυτο το μισος σε καλο να μας βγει.......Καποιοι θα τριβουν τα χερια τους.....Καλημερα

      Διαγραφή
  2. ο αλεξης εγραψε το τελος του παντως με αυτο που εκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι ασχολείστε με κάποιον που δεν έχει κοτσια να γράψει το όνομα του; Ξέρω είχαμε αποκριες . Αλλά μερικοί είναι με την στολή του π@@στη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ