Quantcast

http://picasion.com/

«λένος»: Ιδέες και λύσεις για όλες τις ανάγκες και όλα τα budget

Δίπλα στον ιδιώτη και τον επαγγελματία με ολοκληρωμένες λύσεις σε πλακάκι - δάπεδο - μπάνιο
Οι ιδέες και οι προτάσεις για να δημιουργήσεις ένα σπίτι από την αρχή ή να ανακαινίσεις το χώρο σου, είναι άπειρες. Για να μην αποπροσανατολιστείτε και χαθείτε μέσα σε λάθος

επιλογές, επισκεφθείτε το κατάστημα πλακιδίων και ειδών υγιεινής «λένος» για να δημιουργήσετε μαζί το σπίτι που ονειρεύεστε. Στο κατάστημα «λένος» στη Βέροια, θα βρείτε το ιδανικό πακέτο που θα αποτελέσει τον απόλυτο συνεργάτη σας στο χτίσιμο ή την ανακαίνιση του σπιτιού ή της επιχείρησής σας.
Ανεξάντλητες επιλογές σε πλακάκια, που αντιπροσωπεύουν τις τελευταίες τάσεις και προτάσεις διακόσμησης που έχουν να επιδείξουν οι διεθνείς εκθέσεις πλακιδίων, προτάσεις συνδυασμών που θα ικανοποιήσουν τα όνειρα σας, εμπειρία, συνέπεια και ανταγωνιστικές τιμές. Παίξτε με υφές και αντιθέσεις υλικών, αφήστε τη φαντασία σας να ταξιδέψει και τους ειδικούς να την κάνουν πραγματικότητα. Πλακάκια τύπου ξύλο, τσιμέντο, μάρμαρο, μωσαϊκό, με μοτίβα που θυμίζουν έργα τέχνης και σε πολλές επιλογές διαστάσεων, μέχρι και 160*320!
Επισκεφθείτε τον εκθεσιακό χώρο στην Πιερίων 137 στη Βέροια, όπου θα βρείτε μία πολύ μεγάλη ποικιλία τόσο πλακιδίων όσο και ειδών υγιεινής, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς. Σχέδια που ανανεώνονται συνεχώς, από κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες του χώρου, έρχονται από την εταιρεία «λένος» στη Βέροια, σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές. Η επιχείρηση «λένος» στη Βέροια, θα είναι δίπλα σας και με εξειδικευμένα συνεργεία, ενημερωμένα και καταρτισμένα για όλες τις σύγχρονες μεθόδους, υπεύθυνη και εγγυημένη εργασία.

Διεύθυνση: Πιερίων 137, Βέροια
Τηλ. επικοινωνίας: 23310 65450 και 6970985138 
email: lenoschris@gmail.com















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ