Quantcast

http://picasion.com/

Έκτακτο: Την Κυριακή ο Μητσοτάκης στη Βέροια!

Είδηση «βόμβα» έσκασε πριν από λίγα λεπτά και ο veriotis.gr σας την μεταφέρει πρώτος και σε μεγάλη αποκλειστικότητα! Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πηγές, την Κυριακή 31 Μαρτίου, ο πρόεδρος της ΝΔ θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Πιο συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει πολιτική ομιλία στον κινηματοθέατρο του «ΣΤΑΡ» (Μητροπόλεως 57) στις 6:30 το απόγευμα. Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης, και ειδικότερα πού θα πάει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με ποιους θα συναντηθεί κτλ... σε επόμενη ανάρτηση!

5 σχόλια:

  1. Αν και είναι ανεπιθύμητος στην πόλη για τις απολύσεις χιλιάδων υπαλλήλων την περίοδο που ήταν υπουργός, ρωτήστε τον σας παρακαλώ εσείς που θα τον υποδεχθείτε και θα πάτε να ακούσετε τις γνωστές μπαρούφες που θα πει, γιατί δεν ζήτησε επίσημα δημοψήφισμα για το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών και γιατί δήλωσε ότι αυτή τη συμφωνία θα την τηρήσει όταν έρθει στην εξουσία, αν και δεν νομίζω να απαντήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή ούτε εγώ θα πάω να τον υπο δεχθω,ρωτήστε τον, αν θυμάται χειρότερο πρωθυπουργό τα τελευταία 198 χρόνια.

      Διαγραφή
  2. Επειδή θα πάω να τον δω, σας ενημερώνω ότι θα ειναι ο καλύτερος πρωθυπουργός που θα έχει περάσει ποτέ από την χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την συμφωνία την εκανε ο Τσίπρας και οι παρατρεχαμενοι του και όχι ο Μητσοτάκης. Οι όψιμοι μακεδονομάχοι θέλουν και καλλιεργούν κλίμα θερμό γύρο απο το θέμα για ίδιο όφελος. Άκουσα με τα αυτια μου ότι θα γίνει ότι ειναι δυνατό να ακυρωθεί η συμφωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 45 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΤΑΣΑΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ